Walibi Belgium

Walibi Belgium bevindt zich in Waver, ten zuidoosten van Brussel en wordt beschouwd als het Belgische thrillpark bij uitstek, met een ruime variatie aan achtbanenplezier. Door een zeer sterk investeringspakket probeert het park sterker de kaart van families aan te trekken...

Lange tijd had Walibi Belgium de enige houten achtbaan in België, namelijk Loup Garou (Weerwolf). Het park had met Pulsar de wereldprimeur om als eerste park een splash coaster te openen. Andere unieke ervaringen in het park zijn zonder enige twijfel Psyké Underground, Challenge of Tutankhamon en Popcorn Revenge. Cobra en Vampire zijn bovendien zeer leuke achtbanen die de nodige invesries hebben. Het park heeft ook nog in haar westerndorp de leuke fanilieachtbaan Calamity Mine om aan te bieden aan het publiek. De hoogste vrijevaltoren van de Benelux staat al jaren in Walibi met Dalton Terror.

Behalve Pulsar zijn ook Radja River en Flashback bijzonder sterke publiekstrekkers voor de mensen die graag de nodige verfrissing opzoeken. Al zullen de echte waterratten ook verkiezen om in Aqualibi leuke momenten te beleven.

Logo300 walibibelgium

 

Bezoekadres

Walibi Belgium
Rue J.Deschamps, 9 
1300 Wavre
BELGIË

Telefoon
+32 (0)10 42 15 00

  

PretparkdealsLogo Parkworld218

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner