Walibi Belgium zoekt 600 medewerkers

Walibi zoekt diverse profielen

Vanaf de Paasvakantie openen de poorten van Walibi. Voor het nieuwe seizoen zoekt het Belgische pretpark nog vele nieuwe medewerkers (seizoensarbeiders en studenten), waaronder vele Nederlandskundigen. Voor het hoogseizoen zal Walibi Belgium nog 200 mankrachten extra zoeken.

20190201 WalibiBJobs180In totaal zoekt Walibi Belgium 600 medewerkers voor het seizoen 2019 (van april tot november), met dus 200 mankrachten voor het zomerseizoen. Het pretpark zoekt zeer diverse profielen: polyvalente attractiemedewerkers, cateringpersoneel, koks en keukenhulpen, winkelverantwoordelijken en -medewerkers, medewerkers netheid, EHBO'ers, enz. Een diploma is hiervoor niet vereist.
Indien geselecteerd, ontvangen de seizoensmedewerkers een opleiding van één week dat met een certificaat wordt bezegeld.
Studenten dienen minstens 15 jaar oud te zijn.

Geïnteresseerden kunnen online solliciteren via de website www.walibi.be (rubriek jobs) tot 10 februari 2019. 
Een CV doorsturen in een Word-bestand? Dat is voltooid verleden tijd in Walibi!
Om de jobs die het pretpark aanbiedt in te vullen gebruikt Walibi een digitale tool: online solliciteren met een video. Aan kandidaten wordt gevraagd om via hun webcam enkele vragen te beantwoorden. Zo kunnen ze uitleggen waarom ze de geknipte persoon zijn voor de job.

"Via de video’s die ons bereiken kunnen we meteen zien hoe kandidaten zich uitdrukken, of ze (klant)vriendelijk zijn en of ze de juiste drive hebben", aldus Antoine Stasse, HR Officer.
Een nieuwe manier van werken die perfect past bij een park in volle verandering. Het park zal dit jaar immers twee vernieuwde zones openen (Karma World en Fun World) én er komen twee gloednieuwe attracties bij: een interactieve darkride en een opstapcoaster voor kinderen.

20190201 WalibiBJobs1200800

Links
https://www.walibi.be/nl/jobs

   

Logo300 walibibelgium

 

Bezoekadres

Walibi Belgium
Rue J.Deschamps, 9 
1300 Wavre
BELGIË

Telefoon
+32 (0)10 42 15 00

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner