Kiddie Bay in Aqualibi

Herthematisering in een Caraïbische sfeer

Aqualibi werd compleet geherthematiseerd in een Caraïbische sfeer. Daarnaast breidde het waterpretpark zich uit met Kiddie Bay, een volledig nieuwe zone voor kinderen die niet kunnen zwemmen...

20180406 WalibiB Aqualibi180De afgelopen winter werd er druk gewerkt in Walibi Belgium: zowel in het pretpark, waar een nieuwe zone, Exotic World, en een nieuwe achtbaan, Tiki-Waka, te ontdekken valt, als in het waterpark Aqualibi, waar de bezoekers vanaf nu ondergedompeld worden in een Caraïbische sfeer. 

Aqualibi onderging een complete herthematisering in Caraïbische stijl. De hernieuwde zones werden vlak voor het seizoensbegin feestelijk geopend in een tropische sfeer.
Het waterpark werd bovendien uitgebreid met een gloednieuwe zone van 700 m² voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen: Kiddie Bay. Een primeur voor Aqualibi! 

Tijdens de feestelijke opening lichtte Jean-Christophe Parent, Algemeen Directeur van Walibi en Aqualibi, verder toe: “Wij zijn zeer verheugd de eerste belangrijke fase van ons investeringsplan te kunnen presenteren. Zowel Walibi als Aqualibi slaan hiermee de weg in van nog meer beleving door nog meer thematisering, en met Exotic World is de eerste van de vele nieuwe belevingswerelden in Walibi een feit. Met de belangrijke nieuwigheden, de originele funcoaster Tiki-Waka in Walibi en de kinderzone Kiddie Bay voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen in Aqualibi, hebben recente en minder recente bezoekers alweer redenen te over om beide parken opnieuw te bezoeken.”

In totaal werd 4,2 miljoen euro geïnvesteerd in deze nieuwigheden. 

20180406 WalibiB AqualibiVIEW1200900

  

Logo300 walibibelgium

 

Bezoekadres

Walibi Belgium
Rue J.Deschamps, 9 
1300 Wavre
BELGIË

Telefoon
+32 (0)10 42 15 00

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner