Walibi Belgium zoekt nog medewerkers voor 2017

Kennis Nederlands belangrijke troef

Het Belgische pretpark Walibi gaat op zoek naar nog 600 medewerkers voor het nieuwe seizoen. Kandidaten kunnen kiezen tussen meer dan 30 boeiende jobs. Kennis van het Nederlands is een belangrijke troef.

20170130 WalibiB180Steeds meer Vlaamse bezoekers vinden hun weg naar het meest sensationele park van België. Om hen nog beter te kunnen ontvangen gaat Walibi op zoek naar Nederlandskundige medewerkers: seizoensarbeiders en studenten. Het pretpark dat vorig jaar uitpakte met de spectaculaire attractie PULSAR, heropent reeds de deuren op zaterdag 1 april 2017.
Zich kandidaat stellen, gebeurt via de website van Walibi. Daarna worden sollicitanten uitgenodigd voor een halve dag workshops, waar aan de hand van een aantal ludieke ateliers de talenten van alle kandidaten worden achterhaald.
Er wordt ook onderzocht of ze klaar zijn om de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen.
Enkel een CV overlopen bij een HR-medewerker en zo zien of de kandidaat geschikt is voor de job, gebeurt hier dus niet.

Walibi zoekt medewerkers voor maar liefst dertig verschillende functies: van attractieverantwoordelijke tot badmeester in Aqualibi en natuurlijk ook medewerkers bij onder andere het onthaal, de parking en in de verkoop.
Naast goed humeur en vriendelijkheid is kennis van het Nederlands (én het Frans) noodzakelijk. De tijdelijke jobs die de medewerkers uitoefenen kunnen ook de start van hun carrière betekenen. De uitgebreide ervaring die in Walibi wordt opgedaan, komt goed van pas tijdens de verdere loopbaan.

20170130 WalibiB640

Praktisch
In totaal zoekt het pretpark 600 medewerkers – waaronder vele Nederlandskundigen - voor het seizoen 2017 (van april tot november).
Geïnteresseerden kunnen online solliciteren via de website www.walibi.be (rubriek jobs) vóór 5 februari 2017.
Geselecteerden worden per e-mail uitgenodigd op een rekruteringssessie.
De eerste sessie vindt plaats op zaterdag 11 februari 2017.
   

Logo300 walibibelgium

 

Bezoekadres

Walibi Belgium
Rue J.Deschamps, 9 
1300 Wavre
BELGIË

Telefoon
+32 (0)10 42 15 00

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner