Ook Walibi wordt jachtterrein

Pokémon Go is duidelijk in. Nadat vele parken al deze rage hebben aangegrepen, is het nu de beurt aan Walibi om 5 dagen lang, van 13 tot en met 17 augustus, Pokémon Go jagers te verwelkomen. 

20160809 WalibiB pokemongo180Afgelopen weekend stond Walibi Belgium in teken van spokenjagers (Ghostbusters), nu zijn het andere jagers die het park zullen overrompelen. Want gedurende 5 dagen, van 13 tot en met 17 augustus, kunnen de Pokémon Go jagers hun hartje ophalen in Walibi: bovenop de 14 "Pokéstops" en de 3 "Gyms" die het park al rijk is, zullen er vanaf 14u00 continu en overal "Lures" geplaatst worden voor een maximale beleving.

Uiteraard kunnen de bezoekers ook nog steeds genieten van de vele attracties die het park rijk is, waaronder de nieuwe splashcoaster Pulsar. Omdat het unieke wereldprimeur is, kan het voorvallen dat de attractie later op de dag geopend wordt. Het park heeft alvast een speciale pagina hiervoor aangemaakt om dit verder op te volgen: https://www.walibi.com/belgium/be-nl/pulsar/beschikbaarheid

Het park biedt alvast de mogelijkheid om via een promocode (POKEGO) een ticket online aan te schaffen aan €25. Hierdoor kunnen jagers vanaf 14u00 het park binnen om de zeldzaamste Pokémon te vangen.
Bovendien zal er elke dag een gratis Golden Pass geschonken worden aan degene die aan het hoofd staat van de drie « Gym » in het park.
  

20160809 WalibiB pokemongo640