Ghostbusters weekend in Walibi op 6 en 7 augustus

Gratis toegang voor verklede kinderen en vele prijzen te winnen

Tijdens Halloween kan het best wel spoken in het Belgische Walibi park, maar ook dit weekend heeft het Waverse park iets met spoken te maken, want de Ghostbusters strijken neer in Walibi Belgium.

20160806 WalibiB Ghostbusters180Het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 augustus staat volledig in teken van "Ghostbusters" in Walibi Belgium. De terugkeer van deze alombekende klassieker uit 1984 zal niet ongemerkt voorbij gaan. Naar aanleiding van de release van de nieuwe "Ghostbusters" film op 10 augustus zal het hele park een weekend lang in het teken staan van deze spokenjagers.
Kinderen tot 12 jaar die zich verkleden als "Ghostbuster" mogen het park gratis betreden. De enige vereiste is wat creativiteit en een hoop knutselplezier.

Elke dag zullen de mooiste en origineelste kostuums verkozen worden tijdens 2 sessies om 11u00 en 16u00 in het theater aan de voet van het Reuzenrad. De winnaars gaan naar huis met een hoop mooie prijzen, waaronder een Family Golden Pass ter waarde van €349.
De making-of van de nieuwe "Ghostbusters" film zal te zien zijn in de 4D cinema en verschillende animaties, waaronder een "Ghostchair", de aanwezigheid van de "Ghostbusters" auto en een ludieke parade met de "officiële Ghostbusters", zullen dit evenment vervolmaken.

20160806 WalibiB Ghostbusters640

De eerste Ghostbusters film dateert alweer van 1984. De regie was toen in handen van Ivan Reitman en werd een heus succes.
In de nieuwe versie, geregiseerd door Paul Feig, neemt een volledig vrouwelijk team de moedige taak van spokenjager op zich. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones.
De film verschijnt op 10 augustus 2016 in de zalen.

   

Logo300 walibibelgium

 

Bezoekadres

Walibi Belgium
Rue J.Deschamps, 9 
1300 Wavre
BELGIË

Telefoon
+32 (0)10 42 15 00

  

Parken in de buurt

 

Routeplanner