Communiefeest / Lentefeest in Plopsa

Plopsa-fun feest

Vandaag geven we meer informatie over een onvergetelijk communie- of lentefeest in één van de Plopsa-parken. De feesttafel is kleurrijk gedekt en staat klaar in één van de gezellige Plopsa-themarestaurants. Zo vertoeft men in één van de zaaltjes boven Mr Spaghetti of een themarestaurant in Plopsaland De Panne; zaaltje Studio 100 Café in Plopsa Indoor Hasselt; zaaltje Ploprestaurant in Plopsa Indoor Coevorden of Restaurant La Cascade in Plopsa Coo.

De gevierde persoon geniet van gratis inkom, enkel de menu moet betaald worden. Bovendien wordt er de nodige tijd voorzien om met je favoriete Plopsa-figuur op de foto te gaan. Uiteraard kan men ook nog de ganse dag genieten van de talrijke attracties voor jong en oud. Deze dag moet immers een onvergetelijke dag worden!
 

2012-04-Plopsa-communie-nieuws
 

De feesttafel wordt gereserveerd voor de duur van de maaltijd. De tarieven zijn geldig vanaf 12 betalende personen (+ de gevierde) die het volledige menu bestellen. In de prijs zit de maaltijd plus toegang tot het park inbegrepen, men betaalt ter plaats aan de groepskassa. Iedereen van de groep dient hetzelfde menu te nemen.

De prijzen:

De gevierde (1 kind per reservatie) geniet gratis toegang en betaalt enkel 15 Euro voor het menu. Kinderen kleiner dan 85cm zijn gratis. Tot 1 meter betaalt men per persoon 15 Euro; vanaf 1 meter tot en met 14 jaar bedraagt de prijs 30 Euro. Deze prijs geldt ook voor volwassenen in Plopsa Coo of in één van de Plopsa Indoor Parken. In Plopsaland De Panne betalen volwassenen 35 Euro per persoon.
 

Menu:

 • Tomatensoep met balletjes
 • Koninginnehapje (kippepasteitje)
  of
  Balletjes in tomatensaus
  of
  1/2 Braadkip
  met frietjes
 • Chocolademousse
 • 2 drankjes per persoon (frisdrank, bier, wijn)

Tot slot krijgt de gevierde nog een mooie cadeaubon van 25 Euro, geschonken door JBC. Alle vriendjes en vriendinnetjes krijgen bovendien ook nog een kortingsbon van 20% op hun favoriete JBC artikel.

Meer informatie vindt men hier

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner