Paasevents in Belgische Plopsa-parken

De Paasvakantie brengt allerlei paasevents naar de Belgische Plopsa-parken. Graag geven we een overzichtje hiervan...

Plopsaland De Panne is afgehuurd op 1 april, maar vanaf 2 april tot en met 16 april kunnen bezoekers naar Kabouter Plop gaan kijken in het Proximus Theater. Hij brengt een onvergetelijke paasshow.
Tijdens het paasweekend, van 8 tot en met 10 april, is er de Ketnet Junior Paaseierenraap met een grote paaseierenraap voor alle bezoekers én als kers op de taart een interactieve liveshow voor de allerkleinsten met Kaatje, Kamiel & Viktor.

20230331 Plopsa Pasen1200800 2

In de gloednieuwe indoorzone, Circus Bumba, zullen de twee horeca-punten Frituur De Spiegeltent en de Bumba Snack ook voorgesteld worden aan het grote publiek. Voor de opening van de attracties in Circus Bumba zullen bezoekers echter nog moeten wachten tot de zomer.

Kabouter Klus zet Plopsa Indoor Hasselt op stelten van 1 tot en met 7 april en van 11 tot en met 16 april met een te gek liveoptreden.
Tijdens het paasweekend kunnen de kids ook deelnemen aan de Ketnet Junior Paaseierenraap met Bing en de Smurfen en smullen van heerlijke Libeert chocolade.

In Plopsa Station Antwerp, in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, ontmoeten bezoekers de hele vakantie lang hun favoriete helden waaronder De Smurfen, Suske en Wiske, Maya de Bij en Bumba.
Ook in Plopsa Station Antwerp is er een Ketnet Junior Paaseierenraap. Bezoekers kunnen er tijdens het paasweekend van 8 tot en met 10 april deelnemen aan de paaseierenraap.

Plopsa Coo heropent, na een groot winteronderhoud, vanaf 1 april de deuren. Bezoekers worden door de BEL-RTL zetellift naar het hoogste punt van de Amblève-vallei gebracht en genieten daar van een fantastisch uitzicht op de enige watervallen van ons land. Het prachtig gelegen park telt méér dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie, waaronder de allernieuwste achtbaan De Smurfer die bezoekers meeneemt op een avontuurlijke rit doorheen het bos van Smurfenland. Bovendien staat er gedurende de volledige paasvakantie een Meet&Greet op de planning met Maya de Bij en kunnen de allerkleinsten, tijdens het paasweekend, deelnemen aan de paaseierenraap en smullen van heerlijke Libeert chocolade.

20230331 Plopsa Pasen1200800 1

Voor een compleet overzicht van alle evenementen, openingsuren en -dagen kan je terecht op www.plopsa.be.

Info en foto's: Plopsa