Circus Bumba

Op wereldreis met Bumba

In 2023 wordt Bumba extra in de kijker gezet in Plopsaland De Panne, want deze kleutervriend krijgt een volledige themazone die bovendien overdekt is: Circus Bumba. Met 5 nieuwe attracties, een theater, een restaurant, twee horecapunten en een winkel valt er veel nieuws te ontdekken... 

Plopsaland De Panne is voorlopig het enige Belgische pretpark waar bezoekers kunnen overnachten. Het park is doorheen het ganse jaar geregeld geopend voor bezoekers. Tijdens de wintermaanden was er al gelukkig Mayaland en het Plopsa Theater waar bezoekers de warmte konden opzoeken. In 2023 komt er een nieuwe themazone bij die volledig overdekt is. Deze staat volledig in het teken van Bumba.

20230106 Plopsaland CircusBumba1200800 

Circus Bumba kan men terugvinden op de voormalige locatie van het horecapunt Fred Kroket en het naastliggende kleine Theater. In de plaats komt er een nieuw theater, een theater, twee horeca-punten, een winkel en ook enkele attracties, vooral bestemd voor de jongste bezoekers. 
De grootste blikvanger in Circus Bumba wordt een nieuwe Darkride, waar de bezoekers worden meegenomen in kleurrijke auto's om zo samen met Bumba en vrienden op wereldreis te vertrekken. Het idee doet sterk denken aan Carnaval Festival uit de Efteling of It's a small world uit Disneyland Paris. Hopelijk is de uitwerking minstens even sterk, want dit zou een absolute toegevoegde waarde kunnen betekenen voor het pretpark. 

20230106 Plopsaland CircusBumba1200 floorplan

Circus Bumba is goed voor een investering van 12,5 miljoen euro! 

Info en foto's: Plopsa

  

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner