Plopsa op zoek naar werknemers

Plopsa Hotel en 20 jaar Plopsaland zorgen voor werkgelegenheid

Plopsaland De Panne viert dit jaar haar twintigste verjaardag. Hiervoor staan bijzonder veel evenementen gepland, en bovendien opent onder meer het nieuwe Plopsa Hotel, waardoor het park op zoek gaat naar meer dan 2.250 werknemers.

Het 20-jarig jubileum van Plopsaland De Panne wordt gevierd met een jaar vol feestelijke evenementen. Bovendien staan er op de planning ook de officiële opening van de gloednieuwe Dino Splash, de wildwaterbaan die in een dino-kleedje werd gestoken, en uiteraard ook nog de opening van het Plopsa Hotel in de zomer van 2020. Daarom is Plopsaland De Panne op zoek naar tal van vaste medewerkers, seizoenmedewerkers en jobstudenten.

20200206 PlopsaJobFuif

Om meteen in de sfeer van het verjaardagsseizoen te komen organiseert Plopsaland De Panne op 13 en 14 februari een tweedaagse verjaardagsfuif in het Proximus Theater. Tijdens deze fuif kunnen sollicitanten in een ongedwongen sfeer kennis maken met de verschillende vacatures.

"We zoeken echt allerlei mensen.", benadrukt parkmanager Wim Wauters. "Mensen die attracties bedienen, onze bezoekers te woord staan in het onthaal, maaltijden helpen bereiden, zorgen dat het park netjes blijft, de winkels uitbaten, enzovoort. Enorm veel mogelijkheden dus."

Maar Plopsa zoekt niet alleen medewerkers voor het park.
"Dit jaar openen we in De Panne het eerste Plopsa Hotel. Dit gaat gepaard met tal van nieuwe functies. Dit gaat van receptionisten tot restaurantmedewerkers en kamermeisjes.", aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. "Uiteraard willen we tijdens deze tweedaagse jobfuif de sollicitanten de totaalbeleving meegeven met lekkere hapjes en drankjes, aanstekelijke deuntjes, Meet & Greets met de Plopsa-figuren en spontane gesprekken met de verantwoordelijken. Op die manier maken potentiële werknemers meteen kennis met de enthousiaste, vrolijke en creatieve omgeving van Plopsa.", besluit Van den Kerkhof.

Jobstudenten kunnen het hele jaar door solliciteren bij Plopsa. "We zoeken steeds veel nieuwe gemotiveerde jongeren voor de start van het seizoen, maar ook voor het najaar en de winter zijn jobstudenten welkom.", volgens Van den Kerkhof.“

De Plopsa Jobfuif in het Proximus Theater in De Panne gaat door op 13 en 14 februari.
Iedereen die klaar is om verliefd te worden op een job als seizoenmedewerker is welkom. 
Vooraf inschrijven via www.plopsajobdagen.be is verplicht. 

20200206 PlopsaHotelConstructie1200800 1

Het pretparkseizoen wordt afgetrapt met de Paasvakantie. Dan kan men onder andere genieten van een Paw Patrol Show en een paaseierenraap met Kaatje.
Na het grote succes van afgelopen zomer, wordt Plopsaland De Panne ook dit jaar omgetoverd in een magische bellenwereld tijdens de Magic Bubble Nights.
Samson & Marie komen bovendien voor de eerste keer langs met een gloednieuwe show, boordevol nieuwe liedjes, dansjes en zoveel meer.

20200206 PlopsaHotelConstructie1200800 3

Het nieuwe Plopsa-hotel staat voorlopig nog in de bouwstellingen, maar vanaf de zomer zouden de eerste gasten moeten kunnen genieten van een totale Plopsa-ervaring.
Het allereerste Plopsa Hotel zal net als het park gekenmerkt zijn door een doorgedreven thematisering. Uiteraard krijgen de personages van Studio 100 een centrale rol. In totaal zullen er 117 kamers zijn, waarvan 11 themasuites en 14 luxesuites. 
In totaal investeerde de Plopsa Group 20 miljoen Euro om van Plopsaland De Panne een meerdaagse all-weather bestemming te maken.

20200206 PlopsaHotelConstructie1200800 2

Info: Plopsa
Foto jobfuif: Plopsa
Foto's Plopsa Hotel: Bart Hillaert (Parkworld)

  

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner