Stempel van Plopsa wordt alsmaar groter

Na een succesvol jaar in het Duitse Plopsa park, met de opening van Holiday Indoor, is ondertussen het visier al volledig gericht op de toekomst, met verschillende projecten voor 2020 en verder...

In 2020 wordt de stempel die Plopsa drukt op hun Duits park Holiday-Park nog duidelijker. Zo introduceert men hier twee bekende nieuwe attracties in het Wickie thema en een waterattractie krijgt net als Plopsaland De Panne en Plopsa Coo een dino-thema…

20200126 HolidayPark1200800 1

Het nu nog eerder bescheiden Wickie gedeelte in Holiday-Park wordt in 2020 fors uitgebreid met twee attracties: een Disco Coaster en een Splash Battle, vergelijkbaar dus met de twee attracties die ook Wickieland vorm geven in De Panne. Het speelse Vikingenthema zal ook hier fors aanwezig zijn en een absolute toegevoegde waarde betekenen voor het park dat sinds de overname van Plopsa jaar na jaar enkele typische Plopsa-veranderingen ondergaat, die garant staan voor het Plopsa-succes.

Ook de waterattractie Donnerfluss wordt getransformeerd tot Dino Splash. Net als in Plopsa Coo en Plopsaland De Panne staan de dino’s hier centraal.
Donnerfluss is een zogenaamde rapid river attractie, gebouwd door het Zwitserse bedrijf Intamin in 1983. Deze leuke waterattractie bevindt zich in dezelfde zone waar de legendarische achtbaan Expedition GeForce mooi uitgestrekt ligt. 
Door de transformatie krijgen de bezoekers het gevoel alsof ze in de prehistorie werden gedropt.

20200126 HolidayPark1200800 2

In het investeringsplan van Holiday-Park wordt binnen de vijf jaar nog een hotel en een waterpark voorzien. Plopsa wil immers van het Duitse park een meerdaagse familiebestemming maken.

20200126 HolidayPark1200800 3