2.000 kwetsbare kinderen in Plopsaland

What Do You Think

UNICEF België en Plopsa brachten afgelopen weekend 2.000 kwetsbare kinderen uit het hele land samen voor een onbezorgde dag in Plopsaland De Panne.

Verschillende kinderen en jongeren beleefden zondag 17 november een fantastische dag in Plopsaland De Panne. Ze werden er uitgenodigd door UNICEF België in het kader van de twintigste verjaardag van het participatieproject "What Do You Think", waarmee UNICEF België de stem van kwetsbare groepen, zoals kinderen in armoede, vluchtelingenkinderen, etc., in België laat weerklinken.
De kinderen genoten er van een lekkere maaltijd, maakten tekeningen en schilderijen over de Rechten van het Kind en leefden zich uit op de meer dan vijftig buiten- en binnenattracties.

20191120 PlopsaUnicef1200800 1

“Het was heel bijzonder om al die glimlachende en enthousiaste kinderen te zien. Dankzij het partnerschap met Plopsa konden kwetsbare kinderen en jongeren een zorgeloze en vrolijke dag beleven en dat waardeert UNICEF België ten zeerste. We kijken ernaar uit om dit partnerschap verder uit te bouwen.”, stelt Koen Van Bockstal, CEO van UNICEF België.

Ook Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof is enthousiast over het initiatief: "We zijn fier een duurzaam partnership te kunnen uitbouwen met een NGO als UNICEF. Ons doel is uiteraard kinderen gelukkig maken en dat we dit binnen deze samenwerking konden verwezenlijken, maakt het nog mooier. Bovendien zien we deze samenwerking ook als een belangrijk onderdeel van ons algemeen MVO-beleid. Samen met UNICEF en andere partners hopen we ons beleid inzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen verder kleur te geven.", aldus Van den Kerkhof.

20191120 PlopsaUnicef1200800 2

  

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner