Plopsa Theater verandert van naam

Laura Tesoro als eerste in Proximus Theater

Net als in het voetbal de stadia hun naam verkopen aan bedrijven, denk maar aan de Luminus Arena of Lotto Park, zal het Plopsa Theater vanaf 11 oktober door het leven gaan als ‘Proximus Theater’.

De transformatie van het Plopsa Theater naar het ‘Proximus Theater’ vindt momenteel plaats: het huidige logo van het Plopsa Theater, dat prominent op de gevel blinkt, alsook alle andere communicatie krijgen een update.
De officiële inhuldiging van het ‘Proximus Theater’ wordt op vrijdag 11 oktober, tijdens het concert van Laura Tesoro, gevierd. Laura zal die avond bovendien haar eigen ster onthullen op de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne.

20191001 Plopsa PXStheater1200800 1

Plopsa en Proximus slaan de handen in elkaar om de totaalbeleving voor alle doelgroepen verder te verbeteren.

Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof licht toe:
“Enerzijds geven we met deze verandering het theater een neutralere naam voor externe concerten, musicals en liveoptredens die buiten de uren van het park plaatsvinden. Daarnaast is Proximus ook een vaste waarde op de festival- en concertkalender, we spreken dus dezelfde doelgroep aan.
Anderzijds linken we onze eigen parkshows, die zich binnen de openingsuren afspelen, rechtstreeks aan Proximus, die Studio 100 TV in haar aanbod heeft. Daarop kunnen kijkers de captaties van elke show bekijken.”.

“Dankzij de naamsverandering kunnen we ons partnership nog meer in de verf zetten. Vandaag organiseren we reeds enkele klantendagen en bieden we wifi en oplaadmogelijkheden voor de gsm in de belangrijkste restaurants in Plopsaland De Panne.”, stelt Stijn Willockx, Head of Sponsoring & Events bij Proximus. “Met het ‘Proximus Theater’ willen we de Proximus klanten extra beleving bieden. Via het nieuwe getrouwheidsplatform Enjoy! zullen er regelmatig tickets te winnen zijn of kan je van exclusieve voordelen genieten voor de shows in het theater. Het brede aanbod van shows zal ook voor een verrijking van de entertainment content betekenen op Pickx, de contentdienst van Proximus. Daar zal naast de Studio 100 shows, ook aandacht gegeven worden aan de extra programmatie.” bevestigt Willockx.

20191001 Plopsa PXStheater1200800 2

De bouw van het toenmalige Plopsa Theater ging in december 2012 van start.
Op 14 juli 2013 werd de zaal feestelijk geopend in het bijzijn van onder andere Gert Verhulst, Hans Bourlon en een pak BV’s. De zaal wordt niet enkel voor parkshows van Plopsaland De Panne benut, er vinden ook geregeld externe concerten, musicals en liveoptredens plaats. Ook de verkiezing van Miss België wordt er jaarlijks gehost.
Het theater biedt plaats aan 1.400 personen en heeft een foyer met een capaciteit van ongeveer 1.200 personen.


   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner