Laatste Samson & Gert Zomershows

Afscheid van iconisch duo

Het is een jaarlijkse traditie in Plopsaland De Panne: de Samson & Gert Zomershow. Deze zomer wordt echter de laatste keer dat het bekende duo op de planken staat...

Begin april maakte Gert Verhulst zijn afscheid van Samson & Gert bekend, maar gelukkig staat het iconische duo deze zomer nog één laatste keer samen op het podium van het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne voor de Samson & Gert Zomershow.
Na meer dan dertig jaar stopt Gert Verhulst met zijn rol als ‘Gertje’, de man met het rode hemd en trouwe vriend van de populairste viervoeter van het land ‘Samson’. Dit werd begin april tijdens een persconferentie van Studio 100 bekendgemaakt.
Eind dit jaar volgt er dan ook een grote afscheidstournee, maar Samson & Gert maken deze zomer ook nog graag tijd vrij voor de Plopsa-fans.

20190718 Plopsa SamsonGert1200800 2

Op weekdagen, van 22 juli tot en met 23 augustus, vindt er in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne voor de allerlaatste keer de Samson & Gert Zomershow plaats. Naar traditie wordt de show kracht bijgezet door een fantastisch liveorkest en is de show volledig begrepen in het toegangsticket van Plopsaland De Panne.

20190718 Plopsa SamsonGert1200800 1

20 jaar op de planken 
De eerste Samson & Gert Zomershows in Plopsaland De Panne vonden plaats in een grote tent waar nu Wickieland gelegen is. De opbouw van de show werd gemakkelijker met de komst van het Plopsa Theater in 2013. Eind deze zomer valt dan ook, na twintig jaar, het doek over de legendarische Samson & Gert Zomershow in Plopsaland De Panne.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets kijk op www.plopsalanddepanne.be

   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner