Feest tijdens de Krokusvakantie in de Plopsa parken

Plopsa Indoor Hasselt, Mayaland Indoor en Plopsaqua De Panne zijn geopend

De krokusvakantie belooft weer bijzonder leuk te worden in de Belgische Plopsa-parken: spetterende liveshows, Meet & Greets en polonaises staan op het programma in Plopsa Indoor Hasselt, Mayaland Indoor en Plopsaqua De Panne.

In Plopsa Indoor Hasselt maken Kaatje, Viktor, Kamiel en de Smurfen het feest compleet.
In samenwerking met Ketnet, barst van 4 tot en met 8 maart een gigantisch carnavalsfeest los in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens Ketnet Junior Carnaval maken verschillende Ketnet Junior-helden, waaronder publiekslieveling Kaatje, Kamiel, Viktor en de Smurfen, zich klaar om samen met de bekendste Plopsa-figuren de allerkleinsten te entertainen.

20190301 Plopsa smurfen1200800

Ketnetters, jong en oud, krijgen er de kans om hun helden in levenden lijve te ontmoeten en te genieten van de swingende liveshow 'Kaatje Muziek'.

Daarnaast tovert Bumba er met zijn vrienden op los in het Bumba Circus tijdens de dagelijkse ‘Bumba Magico Show’.

De dag afsluiten, doen bezoekers op het Dorpsplein, waar telkens een kleurrijke confettiregen losbarst.

20190301 Plopsa PlopsaIH Kaatje

Mayaland Indoor, het indoorpark gelegen in Plopsaland De Panne met 10 magische attracties, is de volledige krokusvakantie geopend voor uren indoorplezier.
Na de krokusvakantie is Mayaland Indoor afzonderlijk geopend tijdens de weekends. Vervolgens gaat op zondag 7 april 2019 het nieuwe seizoen van Plopsaland De Panne van start.

Plopsaqua De Panne is in 2019 opnieuw 365 dagen open zodat bezoekers ook in de krokusvakantie van uren waterplezier kunnen genieten. 
De adembenemende attracties zoals de Wild River, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang.Ketnet Musical TROEP!

20190301 Plopsa Plopsaqua1200800

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart opent het Plopsa Theater in De Panne haar deuren voor de gloednieuwe Ketnet Musical TROEP!, een spetterend zang- en dansspektakel met Michiel De Meyer, Maureen Vanherberghen en een straffe nieuwe jongerencast.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets kijk op www.plopsa.be

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner