K3 zone in Plopsaland De Panne

Vaarwel Wizzy en Woppy

Eén van de meest populaire Studio100-karakters zijn ongetwijfeld de meiden van K3. In het verleden had de meidengroep reeds een attractie in Plopsaland De Panne maar vanaf 2019 zal K3 meer prominent aanwezig zijn, met een eigen zone.

20180924 PlopsaK3Zone180De nieuwe zone in Plopsaland De Panne betekent evenwel niet dat er nieuwe attracties te verwachten zijn: het betreft immers de makeover van een bestaand gedeelte in het park. De huidige Rollerskater en het nabij gelegen restaurant worden volledig gestript. De achtbaan wordt omgebouwd tot de K3 Roller Skater. Ook het nabijgelegen restaurant ‘Wizzy’s Fornuis’ krijgt een update en gloednieuwe invulling.

Deze familieachtbaan van Vekoma werd in 1991 geopend, toen het park nog door het leven ging als Meli Park. In de beginperiode van Plopsaland De Panne werd de zone in een Wizzy & Woppy kleedje gestoken. Deze reeks is al eventjes verdwenen van de radar en de figuren zijn ook niet meer zo bekend bij het jongere Plopsa-publiek. 
Naar aanleiding van het nieuwe fictieprogramma K3 Roller Disco, dat volledig in het teken van disco en rolschaatsen staat, wordt begin volgend jaar dan de achtbaan getransformeerd in de K3 Roller Skater. In een K3-rolschaats banen bezoekers zich een weg door gekke bochten en steile hellingen. 

"De laatste jaren zijn we volop bezig geweest met het opfrissen van de verschillende zones in het park zoals de Ploptuin, het Kermisplein en Kaatje's zone. Uiteraard kon ook de Rollerskater met bijhorende zone niet achterblijven.", aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Het nieuwe programma K3 Roller Disco in toepasselijk rolschaatsthema zagen wij dan ook als de perfecte gelegenheid om de Roller Skater om te dopen tot de unieke en volledig gethematiseerde K3 Rollerskater.”, verduidelijkt Van den Kerkhof.

20180924 PlopsaK3Zone1200800

De opening staat gepland voor het begin van de paasvakantie van 2019.

   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner