Meli Park Revival Weekends in Plopsaland De Panne

Familie Florizoone gehuldigd

De familie Florizoone, stichters van het voormalige Meli Park, werd gehuldigd tijdens Meli Park Revival Weekends in Plopsaland De Panne...

20180913 PlopsaMeli180Tijdens de Meli Park Revival Weekends werd Plopsaland De Panne voor twee weekends omgetoverd tot Meli Park.
Het eerste weekend werd feestelijk ingezet met een speciale huldiging voor de familie Florizoone, stichters van het voormalige Meli Park. Robert, Roland en Nicole Florizoone, zonen en dochter van Meli Park-stichter Alberic, kregen een eigen huldigingsplaats in het park in de vorm van een ster om hen te bedanken voor hun jarenlange inspanningen. De ster werd uitgereikt vlak voor het orginele Meli-huisje ‘Anno 1952’, dat vroeger onder andere dienst deed als tickethuis van het Sprookjesbos uit het Meli-tijdperk.

Meli Park, gestart als honingcentrum, werd in 1935 geopend. In 1999 verkocht de familie Florizoone het park aan Studio 100 dat het vervolgens in 2000 omtoverde tot Plopsaland De Panne.

“We zijn enorm vereerd met dit mooie eerbetoon”, aldus de Florizoones.
Na de steronthulling dompelden Robert, Roland en Nicole zich nog even onder in de sfeer van toen. Niet alleen de orginele Papegaaienshow, de authentieke Meli Bij en het vrolijke deuntje van Apirama maakten tijdens de Meli Park Revival Weekends hun terugkeer. Bezoekers konden tijdens de Meli Expo ook een wandeling maken doorheen de geschiedenis van het Meli Park en door middel van photowalls ontdekken hoe Plopsaland er ten tijde van het Meli Park uitzag.

20180913 PlopsaMeli 1200800

 

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner