Laatste Paasvakantieweekend in Plopsa-parken

Meet & Greets, entertainment en pretparkplezier

De paasvakantie is traditioneel de start van het Belgische pretparkseizoen, en die werden door de Plopsaparken met een knaller ingezet. Tijdens de vakantie is er een spetterende paasprogrammatie. 

20180413 Plopsa180In Plopsaland De Panne werd het seizoen op zondag 1 april in gang geschoten met tal van activiteiten. Op zondag 1 en maandag 2 april organiseerde het park in samenwerking met VTM KIDS en chocolatier Libeert Het Grote VTM KIDS Paasavontuur. Bovendien staat elke dag van de Paasvakantie Kabouter Plop op het podium van het Plopsa Theater met een unieke Paasshow.

In het park zelf zijn de attracties opnieuw geopend, en kunnen de bezoekers genieten van de vorig jaar geopende Heide the Ride in het mooie Heidiland of de wilde avonturen beleven in Wickieland. 

Plopsaqua De Panne is in 2018 opnieuw 365 dagen open zodat bezoekers ook in de paasvakantie van uren waterplezier kunnen genieten. De adembenemende attracties zoals de Wild River, het Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor alle bezoekers, de hele vakantie lang.

Bij minder weer is een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt de moeite waard. Hier is Kabouter Klus elke dag van de paasvakantie te gast. Naar aloude gewoonte geeft hij het beste van zichzelf in een knotsgekke show. Op zaterdag 7 en zondag 8 april komen Chase en Marshall, de pups van de razend populaire Nickelodeon-serie PAW Patrol, het indoorpark op stelten zetten voor twee dagen vol Meet & Greets.
Let op: Plopsa Indoor Hasselt is gesloten op 14 april.

In de Belgische Ardennen ontwaakt Plopsa Coo uit haar winterslaap. Behalve de vele leuke attracties in de mooie omgeving van de Watervallen van Coo, kunnen bezoekers de volledige paasvakantie genieten van tal van Meet & Greets met de populaire Studio 100-figuren waaronder Maya de Bij, Kabouter Plop en Bumba.

20180413 PlopsaVIEW1200800

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets kijk op www.plopsa.be.
   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner