Cars & Coasters 2017

Koning auto centraal in Plopsaland De Panne

Op 7 en 8 oktober kunnen bezoekers in Plopsaland De Panne genieten van het unieke Cars & Coasters weekend. Bekende auto's uit films en series spelen dan de hoofdrol in het Plopsa-park...

20171005 PlopsaCarsCoaster180Auto's spelen vaak een belangrijke rol in films en series. Aanstaande weekend kunnen bezoekers in Plopsaland De Panne dan ook eens deze beroemde filmauto's van dichterbij komen bekijken in kader van het speciale Cars & Coasters weekend. Dit speciale evenement wordt door het park georganiseerd in samenwerking met Belgian Movie Cars.

Gedurende deze twee dagen kunnen jong en oud genieten van een exclusieve tentoonstelling van auto's. Plopsaland stelt zelfs in een persbericht dat dit de grootste verzameling filmwagens uit de jaren ’70 – ’80 – ’90 en begin 2000 is. Denk maar aan de Mini Cooper van Mr Bean, de Ecto-1 waar de Ghostbusters mee rondrijden, KITT & KARR van Knight Rider of Bumblebee van Transformers.
Ook het Bolleke van Marcske, uit F.C. De Kampioenen, kan tijdens dit spetterende weekend niet ontbreken.

Deze legendarische auto's zullen terug te vinden zijn op verschillende locaties in het park.
Bovendien krijgen bezoekers de uitzonderlijke kans om hun favoriete cosplayers, zoals Batman en Kylo Ren, te ontmoeten en met hen op de foto te gaan.

Beide dagen worden beëindigd met een fantastische parade doorheen het park. Het evenement Cars & Coasters is begrepen in de toegangsprijs van Plopsaland De Panne.

20171005 PlopsaCarsCoaster640

PretparkdealsLogo Parkworld218Natuurlijk kan tijdens dit weekend iedereen zich ook uitleven op de meer dan 50 adembenemende attracties. 
   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner