Festival in Plopsaland De Panne

Afgelopen weekend vond in Plopsaland De Panne de allereerste editie plaats van de Plopsa Festival Summernights, een combinatie van pretparkplezier, muziek en met als afsluiter een spetterend vuurwerk.

20170717 PlopsaFestival180Net als andere Belgische parken heeft Plopsaland De Panne nu een eigen festival. Dat is goed nieuws voor pretparkbezoekers die graag een festival bezoeken. Op die manier heb je twee vliegen in 1 klap.

De eerste editie vond afgelopen zaterdag plaats en werd door Plopsaland omschreven als een groot succes. Was je er niet bij, geen nood, want ook op 29 juli, 12 en 26 augustus staan er festivalnachten gepland. Het park is bovendien extra lang open.
Op het programma staan internationale DJ’s, special effects en een spetterend vuurwerk.

Het Dj Duo 2Empress (The Sky Is The Limit), net terug van een grote tournee in China, is de hoofdact tijdens de zwoele zomeravonden in Plopsaland.
Vooraf kunnen de bezoekers de hele dag genieten van de verschillende attracties, zoals de nieuwe achtbaan Heidi the Ride.
Ook het voorprogramma is veelbelovend: DJ Zina is met haar 14 lentes de jongste female DJ van België. 
Eten, drinken, licht en speciale effecten maken de festivalsfeer compleet. 
Tijdens de finale van 2Empress kunnen de bezoekers zelfs genieten van een spectaculaire vuurwerkshow. 

Naast de ‘Festival Summernights’ (15 & 29 juli, 12 & 26 augustus) kan je in Plopsaland De Panne komende weken ook terecht voor een best of van alle bekende musicals tijdens de ‘Musicalia Summernights’ (22 juli, 5 & 19 augustus). 

20170717 PlopsaFestival640

Ook Samson & Gert zijn terug! 
Vanaf maandag 17 juli tot en met vrijdag 18 augustus zijn ook Samson & Gert terug met de traditionele Zomershow.
Tijdens deze show beleven ze samen met de Burgemeester een hilarisch avontuur. De show gaat elke weekdag door in het Plopsa Theater en is inbegrepen in het toegangsticket van Plopsaland De Panne.