Vacatures bij Plopsa

Sollicitatiespeeddates

In de verschillende Plopsa-parken is men nog naarstig op zoek om verschillende posities ingevuld te krijgen. Het betreft niet alleen seizoensgebonden contracten, maar ook enkele vaste betrekkingen.

20170503 PlopsaStaff180Elk jaar is het voor vele parken een moeilijke zoektocht om de juiste medewerkers te kunnen aantrekken. Elk park heeft haar manier om de kandidaten te screenen en te motiveren om bij hen een vacature in te vullen. In Plopsaland De Panne probeert men alvast op een originele manier de kandidaten aan te trekken door uit te pakken met zogenaamde sollicitatiespeeddates. Deze vinden plaats op de achtbaan die na een jaar stilstand open mocht voor het publiek: Heidi The Ride. 

Het park omschrijft in een persbericht dat om bij de themaparkengroep aan de slag te gaan, men zeker wil zijn dat sollicitanten over de nodige portie funfactor beschikken. Deze actie is zeker en vast ludiek te noemen. Of ze doeltreffend is, weten we pas na 11 mei, wanneer deze sollicitatiespeeddates plaatsvinden.
HR Director Niko Parmentier licht alvast toe: "We nodigen kandidaten uit voor een korte maar krachtige speeddate op onze nieuwe attractie Heidi The Ride. Tijdens de rit krijgen ze héél kort de tijd om zichzelf voor te stellen aan onze recruiters. Als ze ons kunnen overtuigen, gaan ze verder naar het uiteindelijke sollicitatiegesprek."

De Plopsa-groep heeft alvast ambitieuze plannen, en wil de komende jaren blijven groeien. Hierdoor is de groep constant op zoek naar nieuwe profielen. Momenteel staan er meer dan 75 vacatures open voor bijverdieners, seizoenfuncties en functies in vast dienstverband. Zo is de Plopsa Group momenteel op zoek naar een Payroll Officer, Food & Beverage Director, Operations Assistant, Teamleader Groendienst, enzovoort.
"We hebben een Young Potential programma waarbij we jongeren uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, op basis van hun profiel en interesses geven we ze een passende functie binnen ons bedrijf.", legt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, uit.

20170503 PlopsaStaff640

Praktisch:
De sollicitatiespeeddates vinden plaats op donderdag 11 mei 2017 in Plopsaland De Panne.
Kandidaten kunnen zich inschrijven via www.plopsalanddepanne.be/nl/form/speeddaten-met-heidi.
Meer info over de openstaande vacatures bij Plopsa kan je terugvinden op www.plopsajobs.be.
  

 

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner