Plopsaqua De Panne het ganse jaar open

Succesvol waterpark concept van Studio 100

Sinds dit seizoen kunnen de bezoekers aan Plopsaqua De Panne elke dag genieten van zwemplezier in het gethematiseerde waterpark van Studio 100: het park is dan immers 365 dagen geopend voor het publiek, tenzij het park afgehuurd is...

20170105 Plopsaqua180Het nog vrij jonge park, Plopsaqua opende op 22 maart 2015, kent een spectaculair succes, met enorm veel bezoekers en ook veel aanvragen om elders in Vlaanderen een Plopsaqua park te openen. De beslissing om vanaf 2 januari 2017 365 dagen per jaar open te blijven, is dan ook een logisch gevolg.

"Vanaf heden kent Plopsaqua geen sluitingsdagen meer.", aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaqua. "Voortaan zijn we dus alle dagen van de week open, zoals dat voordien reeds was tijdens vakantieperiodes. Ook op feestdagen houden we vanaf nu onvoorwaardelijk de deuren open voor onze bezoekers. Deze beslissing hebben we genomen als gevolg van een stijgend aantal zwemmers op weekdagen. We merkten een steeds groeiende vraag naar permanente opening en komen hier dan ook graag aan tegemoet met onze hernieuwde openingskalender.", legt hij uit.

De voornaamste troeven van Plopsaqua bestaan uit een op-en-top gethematiseerd decor, de bijzondere totaalbeleving met speciale licht- en geluidseffecten en de kindvriendelijkheid van dit waterpretpark.
Het aanbod is niet heel uitgebreid, maar wel voldoende om een leuke tijd te beleven: zo zijn er 4 zwembaden en 6 glijbanen, waaronder de Sky Drop, dat met zijn 9 meter vrije val de meest spectaculaire glijbaan van het park is. Andere attracties zoals de wildwaterrivier, het Stormbad, de bubbelbaden en de waterspeeltuin maken het aanbod compleet.

20170105 Plopsaqua640

Voor meer info en een overzicht van de openingsuren, ga naar www.plopsaqua.be.
Plopsaqua De Panne bevindt zich vlak naast Plopsaland De Panne.
   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner