Nieuwe K3 verovert Plopsaland De Panne

Gebarentolk op 10 september

De nieuwe K3 is alvast een schot in de roos: Hanne, Marthe en Klaasje weten het entoesiaste publiek in Plopsaland De Panne te veroveren tijdens de speciale K3 weekends. Aanstaande zaterdag, 10 september, zal het K3-optreden in Plopsaland De Panne ook nog eens live vertaald worden door een gebarentolk. 

20160905 PlopsalandK3doof180Tijdens de septemberweekends is het fijn vertoeven in Plopsaland De Panne, want de gure dagen worden opgewarmd door een optreden van K3. Op 3, 4, 10, 17 en 24 september en 1 oktober brengen Hanne, Marthe en Klaasje een spetterende liveshow op de Kiosk op het Dorpsplein van het park.

Op zaterdag 10 september krijgen de drie jonge zangeressen daarbij het gezelschap van doventolk Deborah Dehaerne.
"Het komt niet vaak voor dat dergelijke shows voor dove en slechthorende kinderen toegankelijk worden gemaakt.", aldus Deborah.
"Enkele jaren geleden mocht ik echter al een keer optreden met K3 in Plopsaland De Panne. De reacties daarop waren zo positief dat Plopsa besloten heeft om opnieuw mijn hulp in te schakelen. Dat doe ik door de teksten uit te beelden. Zo herkennen dove en slechthorende kindjes niet alleen het ritme door middel van trillingen, maar begrijpen ze ook waarover de liedjes gaan."

De parkmanager van Plopsaland De Panne, Wim Wauters, beaant dat dan ook: "Muziek moet toegankelijk zijn voor iedereen. Het is fantastisch dat alle kinderen zo de kans krijgen van het optreden te genieten."

Ook Hanne, Marthe en Klaasje zijn opgetogen: "Wij kijken alvast uit naar deze speciale editie van onze liveshow!". 
De K3-meisjes zullen bovendien op elk van bovenstaande data alle bezoekers begroeten tijdens de Plopsa Parade die doorheen het hele park trekt.

20160905 PlopsalandK3doof640

Neem een kijkje op www.plopsalanddepanne.be voor meer info over de shows en openingstijden. Het optreden is begrepen in de toegangsprijs van Plopsaland De Panne.

   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner