Wieler-driedaagse start in Plopsaland

Dorpsplein pretpark als start voor wielerklassieker

In het voorjaar vindt de wielerklassieker Driedaagse De Panne-Koksijde plaats. In 2017 met wel een heel speciale startplaats: namelijk het Dorpsplein in Plopsaland De Panne.

20160818 PdP Driedaagse180Plopsa en de wielerklassieker Driedaagse De Panne-Koksijde slaan nu al voor het tweede jaar op rij de handen in elkaar. De wielerdriedaagse gaat volgend jaar van start op 28 maart 2017. Het startschot wordt dit jaar gegeven in Plopsaland De Panne. Het centrale Dorpsplein van het pretpark dient als unieke startlocatie van de drie dagen durende koers en zal gratis toegankelijk zijn voor alle wielerfanaten. 

"Plopsa was vorig jaar reeds sponsor van het rushes klassement. Bovendien ging de wedstrijd toen van start voor de deur van ons waterpark Plopsaqua.", verduidelijkt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.
"We hechten enorm veel belang aan het steunen van initiatieven die belangrijk zijn voor de regio rond het park. De Driedaagse hoort daar zeker ook bij. Vandaar dat we de dit jaar een versterkte samenwerking aangaan en Plopsaland De Panne speciaal openstellen voor het startschot. We gaan er alles aan doen om er een gezellig volksfeest van te maken!", voegt hij er glunderend aan toe.

Ook Bruno Dequeecker, voorzitter van de organisatie van de Driedaagse, is opgetogen met de coöperatie. "We zijn bijzonder tevreden dat een belangrijke toeristische partner als Plopsa ons op deze manier ondersteunt. We zijn ervan overtuigd dat het een succesvolle editie wordt!", aldus Bruno Dequeecker.

20160818 PdP Driedaagse640

Het is overigens reeds de 41e editie van deze wielerklassieker.

   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner