Plopsa Coo bestaat 10 jaar

Goed gevuld zomerprogramma

Het is ondertussen alweer 10 jaar geleden toen Studio 100 een klein parkje aan de watervallen van Coo overnam en er een Plopsa-sausje overgoot. Plopsa Coo werd geboren en tranformeerde in een leuk familieparkje in de Belgische Ardennen.

20160609 PlopsaCoo180En bij dit tienjarig jubileum hoort uiteraard ook feest. Daarom staat er heel wat op het programma op 13 juli: een optreden van Hanne, Klaasje & Marthe van K3 en Sandra Kim. Bovendien zijn er vele andere animaties voorzien! Het is trouwens 30 jaar geleden dat Sandra Kim het Eurovisiesongfestival heeft gewonnen. De oudste attractie uit Plopsa Coo, de Zetellift, wordt zelfs 60 jaar!
Bovendien verwacht Plopsa Coo op die dag zijn 3,5 miljoenste bezoeker! Misschien val jij wel in de prijzen!
Speciaal omwille van deze speciale gelegenheden, stelt Plopsa uitzonderlijk tickets ter beschikking aan € 9,99 (enkel geldig op 13/07)! Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Vooraf online reserveren is vereist.

Programma:
10u00: Opening van het park
Doorlopend: Meet & Greets met de Plopsa-figuren
16u00: Optreden K3
19u00: Optreden Sandra Kim
20u00: Sluiting park
Meer weten: http://www.plopsacoo.be/nl/evenement/verjaardagsfeest-10-jaar-plopsa-coo 

Tijdens de zomervakantie valt er bovendien ook van alles te beleven. 

Zo is er dagelijks de Maya Show, waar Maya, Flip & Willie te zien zijn in een te gekke liveshow.

Op 20 juli en 10 augustus is er een speciale avondnocturne in teken van de mystiek en magie: Magic Nights.
Tijdens de Magic Nights avondnocturnes verzamelen tovenaars, elfjes en andere magische figuren zich in Plopsa Coo, waar allerlei mysterieuze dingen staan te gebeuren. Bezoekers krijgen de kans deze magische wezens te ontmoeten, vooraleer ze opnieuw verdwijnen in de duistere bossen van de vallei. 
De Magic Nights zijn één van de nieuwe thematische zomernocturnes. Op deze dagen staan er 2 verschillende illusieshows op het programma met de goochelaar Gianni Henderson. Hierbij laat hij dingen zweven, verdwijnen,…
Daarnaast zal het hele park baden in een magisch sfeertje, met o.a. een Magic Elf Dance, aangepaste muziek en animatie doorheen het hele park. De dag wordt beëindigd met een adembenemend vuurwerkspektakel.

Tijdens de Wiener Circus Nights op 27 juli en 17 augustus wordt Plopsa Coo ingepalmd door circusartiesten.
De hele avond lang worden bezoekers beetgenomen door goochelaars, kunnen ze genieten van de dolle fratsen van clowns en bewonderen ze de kunstjes van vuurspuwers.
De avondnocturne vol entertainment wordt tenslotte afgesloten met een verbazingwekkende illusieshow, gevolgd door een spectaculair vuurwerk!

20160609 PlopsaCoo640

Op 3 en 24 augustus tenslotte is er nog een avondnocturne: Summer Carnival.
Toeters, bellen en kleurrijke kostuums sieren Plopsa Coo tijdens Summer Carnival! Bezoekers kunnen genieten van kleurrijke dansspektakels en zwoele ritmische drums. De avond wordt afgesloten omstreeks 22u00 met een magisch vuurwerk.

De openingsuren en evenementenkalender zijn te raadplegen op www.plopsa.com 

   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner