Ketnet Feestweekend met Helden en ROX

Plopsaland De Panne feest in verlengd weekend

Plopsa en Ketnet slaan de handen in elkaar om er een onvergetelijk verlengd Hemelvaartweekend van te maken. Van 5 tot en met 8 mei vindt in Plopsaland De Panne het Ketnet Feestweekend plaats.

20160505 Plopsa Fesstweekend180Tijdens het Hemelvaartweekend heeft Plopsaland De Panne naar goede gewoonte een uitgebreid programma voor zijn bezoekers in petto. En ook dit jaar is het niet anders.
Van donderdag 5 mei tot en met zondag 8 mei zijn Ketnet-wrappers Sien of Charlotte van de partij om iedereen welkom te heten tijdens het Ketnet Feestweekend!

Hierbij staan dagelijks meet & greets met Rick en Xavier van "ROX" op het programma en ook Dempsey, Nico, Sieg en Maureen van "Helden" komen hun fans begroeten in hun favoriete pretpark.
Daarna verzamelen alle Ketnet-gezichten zich in een kleurrijke parade die samen met de Plopsa-figuren doorheen het hele park trekt.
De dag wordt beëindigd op de Kiosk op het Dorpsplein, waar de KetnetBand het beste van zichzelf geeft tijdens een gloednieuwe liveshow!

Bovendien, voor de jongste bezoekertjes, geven Bumba en zijn vriendjes tijdens het verlengd weekend dagelijks een show in het Plopsa Theater.

“We kijken ernaar uit om er met onze bezoekers een vier dagen durend feest van te maken.”, aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. “Wij hebben er alvast zin in!”
Op vrijdag 6 mei worden alle bezoekers extra in de bloemetjes gezet. Op deze dag organiseert DreamLand immers het Belgisch record bellenblazen in Plopsaland De Panne. Dit wordt gehouden naar aanleiding van Internationale Bellenblaasdag.
“DreamLand voorziet voor elke bezoeker een gratis bellenblaas bij het betreden van het park. We duimen voor een massale opkomst en een groot aantal enthousiaste blazers!”, voegt Wim Wauters eraan toe.

20160505 Plopsa Fesstweekend640

    

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner