WR paaseieren rapen voor Plopsa?

1 miljoen paaseitjes verdeeld over Belgische Plopsa-parken

De Belgische Plopsa-parken willen graag het wereldrecord paaseieren verbreken. Hiervoor werden maar liefst 1 miljoen paaseitjes verdeeld over Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo.

20160325 PlopsaEi180De paasvakantie wordt op deze manier feestelijk ingezet in de Plopsa-parken! Op Paaszondag en Paasmaandag de 1 miljoen paaseitjes verspreid over de vier Belgische Plopsa-parken: Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Op deze manier wil Plopsa het Wereldrecord Paaseieren rapen verbreken.
"We staan dus voor een grote uitdaging en roepen alle Plopsa-fans op om hun steentje bij te dragen aan de grootste paaseierenraap ter wereld.", aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, opgetogen. "Maar bovenal willen we in samenwerking met het Belgische chocolademerk Jacques van Pasen een onvergetelijk feest maken: een combinatie van vele topattracties en de zoektocht naar heerlijke chocolade eitjes. Een mooie start van de paasvakantie!"

Behalve Paaseieren rapen heeft de Plospa-groep ook weer heel wat op het programma staan om de bezoekers te verwennen tijdens de Paasvakantie. 
In Plopsaland De Panne komt Kabouter Plop langs op 27 & 28 maart en 2, 3, 9 en 10 april voor een knotsgekke liveshow in het Plopsa Theater. De overige dagen verblijdt Maya de Bij hen met een kleurrijke show vol lenteplezier.
In Plopsa Indoor Hasselt is het dan weer Kabouter Klus die zijn opwachting maakt met een dagelijkse liveshow van 26 t.e.m. 10 april.
In Plopsa Coo zijn er geen speciale activiteiten gepland, op de Paaseierenraap na...

20160325 PlopsaEi640

  

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner