Slecht weer goed voor Plopsa Indoor Hasselt

Succesvolle krokusvakantie voor indoorparken

Tijdens de afgelopen krokusvakantie vonden vele bezoekers dankzij het mindere weer hun weg naar Plopsa Indoor Hasselt: maar liefst 13% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar. Maar het weer was niet de enige reden...

20160214 PlopsaIndoorH180Er stonden heel wat activiteiten gepland tijdens de krokusvakantie in Plopsa Indoor Hasselt. Heel wat Plopsa-fans gingen dan ook maar al te graag uit de bol in het overdekte pretpark. Tijdens de weekdagen stond Ketnet Jr. Carnaval geprogrammeerd. In aanwezigheid van Ketnet-wrapster Sarah, de Smurfen, Bumba, Musti, Uki, Hopla en alle andere Plopsa-figuren konden jong en oud genieten van het feestgedruis, met dagelijks een leuke liveshow en de carnavalsparade. Om de sfeer compleet te maken was er kleurrijke confettiregen. en genoten.

"Afgelopen krokusvakantie was voor Plopsa Indoor Hasselt de beste sinds 2013!", zegt Carmine Frisenda, Operations Coördinator van Plopsa Indoor Hasselt, opgetogen.
"We zijn dus erg tevreden met deze mooie resultaten. Uiteraard heeft het slechte weer van de voorbije week haar steentje bijgedragen aan deze bezoekersaantallen. Bij wind, koude en regenachtig weer, vindt men sneller de weg naar een indoorpark. Daarnaast zorgt ook de aangepaste programmatie tijdens de krokusvakantie voor heel wat meer bezoekers. Onze speciale carnavalsanimatie en Ketnet Jr. Carnaval werden op heel wat enthousiasme onthaald!"

Ook Plopsaqua De Panne en Mayaland Indoor in De Panne liftten mee op het slechtere weer en konden uitstekende resultaten noteren.

20160214 PlopsaIndoorH640

   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner