Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt 3 miljoenste bezoeker

10 jaar Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt opende op 24 december 2005. Het eerste overdekte pretpark in België was na 1 jaar operatie al meteen rendabel. Het Studio 100 concept met de kracht van de Plopsa-strategie bleek wonderwel te werken en gisteren, op zondag 10 januari 2016, mocht het trotse park haar 3 miljoenste bezoeker verwelkomen.

20160111 PlopsaIndoorH180Deze 3 miljoenste bezoeker was de gelukkige Tuur Houben (6 jaar) uit Hasselt. Hij kwam nietsvermoedend naar het park met zijn papa Martijn, mama Liesbeth en broertje Wout. Zij werden overladen met een omvangrijk cadeaupakket van Plospa, overhandigd door de Burgemeester, die het afgelopen weekend optrad in de Ethias Theater met de Samson & Gert Kerstshow.
Ook Studio 100-baas Gert Verhulst en gouverneur Herman Reynders waren van de partij om deze speciale bezoekers een warm ontvangst te bieden.
“We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis.”, lacht mama Liesbeth. “Wat een verrassing, dit hadden we helemaal niet verwacht!”. Het gezin genoot nadien nog van een leuke middag in Plopsa Indoor Hasselt.

Operations Coördinator Carmine Frisenda is alvast ook bijzonder enthousiast. ““2016 is voor ons een extra feestelijk jaar! We vieren dit jaar namelijk onze tiende verjaardag. De kaap van 3 miljoen bezoekers bereiken is de perfecte start van ons feestjaar!”

CEO van de Plopsa Group, Steve Van den Kerkhof, beaamt dit dan ook. “We zijn erg verheugd over deze gebeurtenis. Plopsa Indoor Hasselt heeft sinds de opening een aantal ingrijpende veranderingen doorgemaakt. Zo werd onder andere de Buitenzone aanzienlijk uitgebreid met enkele attracties, met de opening van Frieda Kroket kregen we er een nieuw horecapunt bij en de achtbaan werd gethematiseerd naar Wickie de Viking. Vorig jaar openden we nog de hernieuwde zone ‘Maya’s Wereld’ en ook K3 werd de afgelopen jaren in het park geïntegreerd. Deze vernieuwingen hebben zeker en vast hun vruchten afgeworpen en resulteren in mooie bezoekersaantallen. Ook de komende jaren staan er bijgevolg nog extra investeringen op de planning! Zo kunnen we al verklappen dat de nieuwe K3 binnenkort op verschillende plaatsen in het park te zien zal zijn!”

20160111 PlopsaIndoorH640

Ook dit jaar staan er overigens K3 weekends gepland: elk weekend in september komen de 3 meiden Plopsaland De Panne onveilig maken en op 8 en 9 oktober is Hasselt de place to be voor wie de nieuwe K3 aan het werk wil zien…
In Plopsa Indoor Hasselt valt er ook steeds veel te beleven. Volg het op de website (http://www.plopsa.be/plopsa-indoor-hasselt/nl/evenementen) of via de Facebook-bladzijde van Plopsa (https://www.facebook.com/PlopsaIndoorHasselt

Met dank aan Jurgen Roozen voor de leuke foto's
   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner