Plopsa wint zwembadprijs

Plopsaqua De Panne bekroond tot ‘Beste Zwembad van het Jaar’

Tijdens een feestelijke award uitreiking in Apeldoorn van ‘Beste Zwembad van het Jaar’, kwam Plopsaqua De Panne als eerste boven water in de categorie ‘Binnen- en Combibaden Vlaanderen’.

20151210 Plopsaqua180“Na jarenlang de ‘Zwembad van het Jaar’ verkiezing in Nederland te hebben georganiseerd, kregen wij het verzoek uit België om de verkiezing ook daar te organiseren. Dankzij de Belgische aanvulling, was deze editie een schot in de roos”, aldus Fernando Michiels van Vote Company.
“Wij zijn dan ook heel erg vereerd om deze award voor het eerst te kunnen uitreiken aan Plopsaqua.”

Het succes van Plopsaqua De Panne, het spectaculaire waterpark gelegen naast Plopsaland De Panne, is niet te stoppen.
“Plopsaqua werd pas in maart van dit jaar geopend en het aantal bezoekers ligt ver boven onze verwachtingen.”, zegt parkmanager Mike Sarrazijn. “Plopsaqua is een echt unicum in de Benelux dankzij het op-en-top gethematiseerde decor en de bijzondere totaalbeleving.”

20151210 Plopsaqua640

“Met Wickie de Viking als hoofdrolspeler kan er naar hartenlust worden genoten van de 4 zwembaden, waaronder ook een buitenzwembad en de 6 glijbanen. De stoere waaghalzen kunnen er genieten van de hoogste en meest spectaculaire glijbaan van België, de ‘Sky Drop’. Deze award is voor ons dan ook een mooie, officiële bekroning.”

   

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner