Cars & Coasters 2015

Bekende Auto's in Plopsaland De Panne

Legendarische auto’s uit TV-series of de filmwereld, het heeft wel wat… Op 20 september kunnen bezoekers in Plopsaland De Panne alvast kennis maken met enkele bekendere wagens…

20150914 Plopsa CarsCoasters180Tijdens het Cars & Coasters evenement op 20 september kunnen bezoekers van Plopsaland De Panne even poseren bij één van hun favoriete auto’s bekend uit de TV- en filmwereld: het is trouwens de grootste Europese collectie filmwagens.

Zo zijn er enkele legendarische wagens die te vinden zijn in het Studio100-themapark, zoals The General Lee (The Dukes of Hazzard), The Mystery Machine (Scooby Doo), Ford Gran Torino (Starsky & Hutch), Luigi (Cars), Bolleke (F.C. De Kampioenen), Mitsubishi Eclipse (The Fast and the Furious), GMC Vandura (The A-team), Corvette (The A-team), Bumblebee Camaro (Transformers), Mini Cooperi (The Italian Job) en nog vele andere bekende auto’s.
Nog nooit heb je zoveel bekende vierwielers bij elkaar gezien!

Om het allemaal nog iets meer ‘Hollywood’ te maken zijn er ook meet & greets met bekende Amerikaanse superhelden en Star Wars-personages op het Dorpsplein van het park. De liveband Moonlight Mile zorgt voor een spetterend optreden.

Daags voordien, op zaterdag 19 september, krijgen de bezoekers bovenop de reeds geplande Plopsa Parade en Maya Show overigens een verrassingsoptreden van de populaire prinsessen uit Prinsessia voorgeschoteld. 

“Dit weekend komt iedereen aan z’n trekken in Plopsaland De Panne,” reageert parkmanager Wim Wauters. “Wie houdt van prinsessen kan op zaterdag de liveshow van Prinsessia bijwonen, liefhebbers van auto’s en blockbusters zullen op zondag een unieke dag beleven. Dit in combinatie met meer dan 50 attracties, meet & greets met de Plopsa-figuren, de Maya Show en de Plopsa Parade ter gelegenheid van onze 15e verjaardag.”

20150914 Plopsa CarsCoasters640

In het kader van 15 jaar Plopsaland De Panne mogen bovendien 15-jarigen gratis binnen, mits 1 vergezellende betalende persoon. Zij kunnen hun tickets enkel vooraf reserveren via de website www.plopsalanddepanne.be.
  

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner