SuperHero Days in Plopsaland

Superheldenfestival met Mega Mindy en ROX 

Morgen is alvast de laatste kans voor de bezoekers om te genieten van de Superhero Days in Plopsaland De Panne. Op zondag is het park afgehuurd en dus niet toegankelijk voor het publiek.

20150911 PlopsaSuperHero180Op zaterdag is het park dus wel open voor het publiek en vindt tevens voor het tweede weekend op rij de ‘SuperHero Days’ plaats. Plopsaland staat in rep en roer! Dieven hebben de kluis opengebroken en ze hebben bijna al het geld meegenomen. Wanneer de bezoekers een boef zien rondlopen in het park kunnen ze op verschillende plaatsen het boevenalarm activeren. Voor ze het beseffen verschijnen er een aantal politieagenten om de boeven te klissen.

Nadien kunnen alle bezoekers hun lievelingssuperhelden van dichtbij bewonderen tijdens de SuperHeroshow in het Plopsa Theater met Rick, Olivia en Xavier uit ROX en de enige echte Mega Mindy. Er zijn twee voorstellingen voorzien (zie onderaan het programma).
De kids kunnen dan uit volle borst meezingen en meedansen op de bekende liedjes van deze Studio 100 artiesten.
Het belooft alvast een spannende show te worden... 

20150911 PlopsaSuperHero640

Programma:
  13u00 Maya Show
  15u00 Superheldenfestival met Rick, Olivia en Xavier uit ROX en Mega Mindy
  16u00 Superheldenfestival met Rick, Olivia en Xavier uit ROX en Mega Mindy
  17u00 Plopsa Parade

Plopsa Coo
Het Ardense Plopsa-park, Plopsa Coo, is dan weer afgehuurd op zaterdag 12 september. Het pretpark is op deze dag niet toegankelijk voor het grote publiek. Bezoekers hebben wel de kans om het park te bezoeken op zondag 13 september. Tijdens de maanden september en oktober is het park tevens elk weekend geopend. Ook gedurende de volledige herfstvakantie opent Plopsa Coo zijn deuren.
    

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner