Plopsa trakteert abonnees op gigantisch feest

Ster voor Wendy Van Wanten

Komende zaterdag worden Plopsa-abonnees verwend met een speciale avondopening in Plopsaland De Panne. Bovendien krijgt die dag Wendy Van Wanten een ster op de Walk of Fame in Plopsaland De Panne.

20150707 PlopsaSter180Wendy Van Wanten viert dit jaar haar vijfentwintigjarige carrière. De ideale gelegenheid voor Plopsa om deze zangeres in de bloemetjes te zetten. Wendy Van Wanten verwierf op erg jonge leeftijd naam en faam als internationaal model. Door het succes van haar eerste singel ‘Panne de Coeur’ in 1987 zette ze zichzelf ook op de kaart als zangeres en kort daarna leert het grote publiek haar kennen als brievenmeisje in het populaire televisieprogramma ‘Pin-up Club’. Na tientallen hitsingles, enkele hoog scorende albums, een succesvolle intrede in het programma ‘Tien Om Te Zien’ en rollen in diverse televisie- en musicalproducties, heeft Wendy Van Wanten een carrière om ‘U’ tegen te zeggen. Omwille van deze veelzijdige en langdurige loopbaan, wordt een eervolle vermelding aan haar opgedragen in de vorm van een sterlegging in Plopsaland De Panne.

Daaropvolgend geeft Wendy Van Wanten een spetterende liveshow met de rockband Out Of Service op de Kiosk op het Dorpsplein in het kader van de ‘Nacht van de Abonnees’, een speciale avondnocturne in Plopsaland De Panne die exclusief toegankelijk is voor Plopsa-abonnees.

"We hebben het succes van Plopsa in eerste plaats te danken aan onze bezoekers.", legt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, uit. "Daarom zetten we alle trouwe Plopsa-fans dit weekend in de bloemetjes met een speciale avondopening!"
Het groot feest vindt plaats op zaterdag 11 juli 2015 in Plopsaland De Panne.
Het park is de hele dag geopend, maar wordt vanaf 19u30 exclusief opengesteld voor Plopsa FunCard, BumbaCard en GoldCard houders. Speciaal voor hen wordt Plopsaland De Panne van 19u30 tot 0u00 ondergedompeld in het feestgedruis.
Naast leuke animatie trakteert Plopsa de aanwezigen uitzonderlijk op 25% korting op alle artikelen en etenswaren in de horecapunten en Plopsa Winkels in het park.

20150707 PlopsaSter640

De avond gaat van start met een receptie aan de ingang van Plopsaland De Panne. Alle abonnees worden bij aankomst verwelkomd met een drankje terwijl een liveband de aanwezigen warm onthaalt in de Summer Bar op het Dorpsplein met een streepje muziek. Doorheen het hele park kan men overigens genieten van verrassende randanimatie waaronder een Keltische folkband in de themazone Wickieland, een showperformance in de vernieuwde Samson & Gert Kermisplein en doedelzakmuziek op het Kasteelplein. Zoals eerder vermeld maken ook Wendy Van Wanten en haar band hun opwachting op dit abonneefeest.
Bovendien is ook de Plopsa-parade met alle figuren te bewonderen tijdens zijn doortocht doorheen het park.

Alle attracties zijn de hele avond open tot 22u30. Om 23u00 worden de aanwezigen getrakteerd op een adembenemend vuurwerkspektakel op het Dorpsplein. Aansluitend gaat een opzwepende DJ-set van start. "Het wordt zeker en vast een onvergetelijk feest.", zegt Steve Van den Kerkhof. "We zullen er dan ook een traditie van maken om al onze abonnees jaarlijks met een dergelijk exclusief evenement te verwennen!"
    

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner