F.C. De Kampioenen Fandagen

F.C. De Kampioenencafé officieel geopend

 Afgelopen weekend werd in Plopsaland De Panne het echte F.C. De Kampioenencafé feestelijk geopend in het bijzijn van Ann Tuts (Doortje), An Swartenbroekx (Bieke) en Danni Heylen (Pascal).

20150502 Kampioenen180Maar liefst 21 seizoenen lang – van 1990 tot 2011 – was het café van de Kampioenen het middelpunt van de tv-serie. Het kantine-decor wordt door jong en oud herkend en bevond zich al eventjes in Plospaland De Panne, in het Plopsa Theater. Nu kreeg het een vaste plek op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne waar vroeger het K3-museum stond. 

Studiospots en camera's geven de bezoekers het gevoel dat ze echt op de tv-set van F.C. De Kampioenen rondlopen. Bovendien is het mogelijk om net als de acteurs in het café een hot dog, croque of de alom bekende ‘dagschotel’ te bestellen.
Naast het decor van het café kreeg ook de brocanterie van Fernand een plek in dezelfde ruimte. Het F.C. De Kampioenencafé telt zo’n 100 zitplaatsen (binnen- en buitengedeelte).

De opening van dit nieuwe horecapunt ging niet zomaar voorbij, tijdens het lange weekend van 1 mei konden de bezoekers hun populaire helden ontmoeten tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen. Naast verschillende meet & greets én fotomomenten met de fans reden de Kampioenen ook mee in de parade, die sinds dit seizoen dagelijks doorheen het park trekt.

Op het einde van de officiële opening had Plopsa nog een verrassing in petto. De acteurs mochten hun eigen ster op de Story Walk of Fame onthullen.
“We zijn heel erg blij met deze samenwerking tussen Plopsa en VRT. Met die ster willen we hen daar uitgebreid voor bedanken.” aldus Wim Wauters, Parkmanager Plopsaland De Panne.

20150502 Kampioenen640

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner