Paasweekend in Plopsa-parken

Plopsa verdeelt 500.000 paaseitjes

Onder het motto "Bim Bam Beieren! De klokken brengen eieren..." kunnen de kinderen op zoek gaan naar verschillende paaseitjes in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Coevorden.

20150331 PlopsaEi180Ook dit jaar zullen de paasklokken over de Plopsa-parken vliegen en hun paaseitjes droppen.
Tijdens het paasweekend (4, 5 en 6 april*) zullen maar liefst 500.000 paaseitjes verstopt worden in de Plopsa-parken (Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Coevorden).

De kinderen kunnen gedurende de hele dag heerlijke paaseitjes rapen. In alle Plopsa-parken worden- speciaal voor het paasweekend- zones afgebakend zodat kinderen optimaal kunnen zoeken naar de paaseitjes.

Behalve het rapen van de paaseieren valt er nog van alles te beleven in de Plopsa-parken. In Plopsaland De Panne worden op zondag 5 en maandag 6 april alle kinderen getrakteerd op een optreden van de echte Kabouter Plop. In Plopsa Indoor Hasselt brengt Kabouter Klus tijdens het paasweekend (4, 5 en 6 april) een vrolijke paasshow.

“In samenwerking met het Belgische chocolademerk Jacques willen wij van Pasen een onvergetelijk kinderfeest maken: een combinatie van vele topattracties, de zoektocht naar heerlijke chocolade eitjes en als afsluiter een liveshow van een Studio 100-artiest. Mooier kunnen we de paasvakantie alvast niet inzetten”, zegt CEO van de Plopsa-groep Steve Van den Kerkhof.

20150331 PlopsaEi640

Praktisch:
De Plopsa-parken zijn iedere dag in de paasvakantie geopend, uitgezonderd Plopsaland De Panne dat pas op zondag 5 april de deuren opent voor het grote publiek. Tijdens de paasvakantie staan diverse optredens gepland:
In Plopsaland De Panne treedt Kabouter Plop elke weekdag op. Op 11, 12, 18, 19, 25 en 26 april zingen Karen, Kristel en Josje er op los tijdens de K3 Weekends.
Plopsa Indoor Hasselt krijgt dagelijks Kabouter Klus over de vloer. Hij geeft er het beste van zichzelf tijdens een vrolijke paasshow!

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner