3x carnaval in Plopsa-parken

Feestneuzen houden zich klaar want de carnavalsperiode is bijna aangebroken! Kaatje, Klus en Maya zijn de hoofdrolspelers voor carnaval in de Plopsa-indoorparken.

20150204 PlopsaIHCarnaval180Vier Ketnet Carnaval met Kaatje, Kamiel, Viktor en Bumba in Plopsa Indoor Hasselt
Tijdens de weekdagen van de krokusvakantie (van 16 tot en met 20 februari) geniet jong en oud van de dolle fratsen van Kaatje, Kamiel, Viktor, Bumba én Bumbalu tijdens Ketnet Carnaval in Plopsa Indoor Hasselt! Tijdens het weekend gaat het carnavalsfeest door zonder Kaatje, Viktor en Kamiel.

Toeters, slingers, ballonnen worden ook deze keer uit de kast gehaald om carnaval te vieren in Plopsa Indoor Hasselt. Tijdens het weekend zetten Bumba en Bumbalu het indoorpark op z’n kop tijdens de Bumba Magico Show en knotsgekke polonaises in een kleurrijke confettiregen. Op weekdagen feesten Kaatje, Kamiel, Viktor, Bumba & Bumbalu er op los tijdens Ketnet Carnaval! Ze trakteren alle kids elke dag op drie betoverende shows, meet & greets, een parade en een onvergetelijke polonaise. Kinderen die verkleed komen als Kaatje, Viktor of Kamiel worden getrakteerd op een gratis ijsje én maken bovendien kans op een exclusieve plaats in de parade, samen met hun helden!

Maya Carnaval in Plopsaland De Panne
Uiteraard wordt hier niet gerefeerd naar de wereldberoemde Zuidmexicaanse indianenstam, maar wel naar de populaire bij, die een heel indoor themaland heeft in De Panne. Het grote Plopsaland mag dan wel toe zijn, maar de deuren van Mayaland Indoor zijn wel geopend voor een carnavalsfeestje, van 14 februari tot en met 20 februari. 

Om het kleine gebied extra sfeer te geven is er dagelijks een carnavaldisco, tussen 14u00 en 17u00. Samen met 2 gekke clowns worden de beentjes losgezwierd. Bovendien is er dagelijks een grote polonaise. Sluit je aan bij de vrolijke bende en huppel mee door de vrolijke wereld van Maya! Of zoek snel een veiliger plekje op...

Carnaval met Kabouter Klus en Bumba in Coevorden
In Nederland duurt de carnavalsvakantie een beetje langer dan in Vlaanderen en dus kunnen bezoekers van 14 februari tot en met 28 februari terecht in Plopsa Indoor Coevorden voor knotsgek carnaval met Kabouter Klus en Bumba! Kinderen mogen zich te gek verkleden: kom als een clown, een superheld of een boef.
Kabouter Klus nodigt alle Ploppertjes uit voor een superleuke Carnaval Show en na het grote Carnavalfeest met confettidans kunnen de allerkleinsten nog extra genieten van de spannende show 'Bumba gaat op reis'. 

20150204 PlopsaIHCarnaval640