Aanwervingscampagne Plopsaland De Panne

Op zoek naar 2000 seizoenskrachten

De winteropening is nog maar net achter de rug, of Plopsaland De Panne denkt net als de andere pretparken al aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

20150120 PlopsaJob180Het park viert in 2015 alweer de vijftiende verjaardag en pakt uit met enkele nieuwigheden, waarvan Plopsaqua de belangrijkste is. Om de bezoekers op een vlotte manier tijdens het jubileumjaar te ontvangen is Plopsaland De Panne op zoek naar 250 seizoenmedewerkers en 1.750 studenten voor de diverse afdelingen van het themapark.

Om op zoek te gaan naar de geschikte medewerkers, organiseert Plopsaland De Panne jobdagen op maandag 26 en dinsdag 27 januari waarop kandidaten kunnen solliciteren bij de verschillende verantwoordelijken en een blik krijgen achter de schermen van het themapark. Plopsaland De Panne biedt afwisselend en interessant werk in de afdelingen Operations (attracties, onthaal, ticketverkoop & -controle, animatie, schoonmaak, theater), Horeca/Food&Beverages (schoonmaak, kassa, en keuken) en Merchandising (verkoop).
Voor alle functies wordt een uitgebreid opleidingsaanbod voorzien in samenwerking met de VDAB, zo wordt je in twee weken opgeleid tot horecamedewerker en maak je de lekkerste snacks die worden aangeboden.

20150120 PlopsaJob640

Geïnteresseerden kunnen het sollicitatieformulier invullen op www.plopsa.be/jobs.
Belangrijk: inschrijven voor de jobdagen is noodzakelijk!

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner