De Vergulde Fazant verdwijnt uit Plopsaland

2012-01-plopsaland-verguldefazant320

Gisterenavond werd afscheid genomen van één van de paradepaardjes en één van de laatste overblijfsels uit het Meli-tijdperk, namelijk het feestzalencomplex “De Vergulde Fazant”.

 

Eén van de laatste Meli-restanten verdwijnt

Een 20-tal genodigden, waaronder de familie Florizoone, genoten er van een laatste avondmaal. Bij de genodigden waren uiteraard ook de directie van Plopsaland én Studio 100-eigenaars, Gert Verhulst en Hans Bourlon, present. Daarnaast hadden ook enkele ex-Meli medewerkers die vandaag nog aan de slag zijn in Plopsaland De Panne, de eer om mee aan tafel te schuiven. Tal van anekdotes werden uit de kast gehaald en er werd teruggeblikt op een mooie Meli-periode. De directie van Plopsaland is uitermate tevreden met de nauwe band die nog steeds bestaat tussen de familie Florizoone, voormalig eigenaar en oprichter van het park, en de Plopsa-groep.

Het gebouw wordt nu volledig ontmanteld om plaats te maken voor nieuwe Plopsa-projecten. Eind 2012 zal men immers starten met de bouwwerken aan een hotel en subtropisch zwembad.
 

2012-01-plopsaland-verguldefazant 

 

Logo300 PlopsalandDP

Bezoekadres

Plopsaland De Panne
De Pannelaan 68
8660 Adinkerke
BELGIË

Telefoon
+32 (0)58 42 02 02

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner