100e stripalbum FC De Kampioenen gevierd in Comics Station

Huldiging van Hec Leemans met eerste ster in Comics Station

FC De Kampioenen zijn niet alleen bekend van het scherm en het witte doek, maar de tijdloze voetbalhelden zijn tevens vereeuwigd als striphelden. Tot en met 12 december staan zij mee in de kijker in Comics Station Antwerp.

20180913 FC DeKampioenen180Op 12 september werd Hec Leemans, de auteur van de succesvolle stripreeks van FC De Kampioenen, gehuldigd in Comics Station Antwerp, in het gezelschap van onder meer Xavier, Carmen, Maurice en Pol. De plechtigheid werd in goede banen geleid door Mark Vertongen en Mijnheer de burgemeester: zij heetten de bezoekers van harte welkom in het Comics Theater, waar het 100ste stripalbum van FC De Kampioenen gevierd werd. Hec Leemans kreeg een ster uit waardering voor zijn werk. 

De bezoekers aan Comics Station ontsnappen er niet aan, want doorheen het ganse belevingspark zijn De Kampioenen terug te vinden. 
Zeer boeiend is de info-docu die de bezoeker laat zien hoe een stripverhaal van FC De Kampioenen tot leven wordt gewekt. Ben je zelf gebeten door het tekenvirus, dan moet je zeker en vast eens een bezoekje brengen aan de Hec Leemans Studio om zo je eigen stripverhaal te verzinnen.

Bij de ingang is er naar goede traditie een leuke wedstrijd terug te vinden. Hiermee kan de bezoeker alle 100 stripverhalen van FC De Kampioenen winnen.

Voor de kids die graag een balletje trappen, is er ook de leuke uitdaging om Xavier en Markske te verslaan vanop de penaltystip. De kinderen ontvangen nadien een gepersonaliseerd diploma. Alvast een heel mooi aandenken bovenop een fijne dag in Comics Station.

20180913 FC DeKampioenen1200

Interessant weetje: onlangs startte Comics Station Antwerpen een nieuwe samenwerking met de Gezinsbond. Vanaf september kunnen leden van de Gezinsbond zorgeloos shoppen in stad Antwerpen, terwijl hun kinderen zich volop amuseren in het indoor pretpark, vergezeld door een erkende Gezinsbond-oppasser. De kinderoppas krijgt gratis toegang tot het pretpark, de kinderen betalen het Gezinsbond-tarief en krijgen er een drankje bovenop. Comics Station en Gezinsbond hopen op deze manier frustraties bij kinderen en ouders tijdens het shoppen te vermijden.

Meer info en tickets via: https://www.comicsstation.be/

   

Logo ComicsStation

Bezoekadres

Comics Station Antwerp
Kievitplein
2018 Antwerpen
BELGIE
Telefoon
+32 232 33 08

Classificatie

Indoor Pretpark - FEC - Belevingspark

Inkomtarieven
  • volwassene: 21,50 Euro
  • kind (vanaf 3 jaar): 21,50 Euro
  • abonnement: 49,50 Euro
  • online voordeel (19,50 Euro)

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner