Boudewijn Seapark

Classificatie

  • Dolfinarium - Pretpark

Inkom-tarieven

  • volwassene: 25,5 Euro
    kind (85 - 99 cm): 9 Euro
    kind (1 m - 11 j): 21,5 Euro
  • abonnement: 49 Euro

Bookings_Brugge300

Parken in de buurt

Routeplanner

{mosmap dir='1'|lat='51.181401'|lon='3.215443'|zoom='15'}

OT_BoudewijnSeaPark

Boudewijn Seapark heeft als enige park in België een dolfinarium. Het is meteen ook de grootste troef van dit pretpark. Het dolfinarium van Brugge is bovendien van internationale klasse. De dolfijnen kun je van heel dichtbij bewonderen, en dankzij de glazen wand ook onder water. Voor de 50e verjaardag van het park is er bovendien een nieuwe show: Dolphin Bay Adventure.
Behalve dolfijnen zijn er ook andere dieren aanwezig in het park, zoals zeeleeuwen, pelikanen en zeehonden in de zeehondenlagune maar ook diverse indrukwekkende roofvogels die in een prachtige show jong en oud verrassen. 

In het zeeleeuwentheater beleef je de avonturen van Zeppo en Robby, een leuk en speels spektakel met Californische zeeleeuwen. Een enorm gesmaakte show.  Je zal samen met jouw familie en vrienden de tofste herinneringen bewaren aan de spetterende show boordevol dolle fratsen en sierlijke sprongen.

Als attractiepark is het park vooral naar kinderen geörienteerd. De spannendste attractie voor hen is de familie-achtbaan Orca Ride, met een bijzonder leuk ogende trein. Ook de piratenboot is bijzonder in trek. Het park heeft ook enkele attracties en speeltuigen van Ooit Tongeren opgekocht, waardoor kinderen ook op regenachtige dagen het droge kunnen opzoeken en zich kunnen amuseren op één van de vele springkastelen. Dit alles is terug te vinden in BOBO’s INDOOR, een indoor speeldorp van ruim 2.000m² met verschillende leuke springkastelen waar de kids naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren, dansen en springen, glijden en tuimelen. Daarnaast bevindt er ook een heuse kettingmolen, een droptower en een autoscooter in het complex. Sinds de zomer van 2008 kan het publiek genieten van een boeiende film, Seadreams, een spetterende documentaire over het leven van de walvissen. In 2014 kwam er ook een waterparkje bij voor de kids: Bobo's Aquasplash.

Voor de kids is er het reuze speelparadijs voor eindeloos plezier, op veilige kijkafstand van het zonneterras voor (groot)ouders. 

Kom en beleef een dol-fijn dagje uit met familie en vrienden.