Adrenaline in Bobbejaanland

 

2010-08-BJL-AdrenalineNa de uiterst succesvolle edities van de voorbije twee jaren vindt  op 29 augustus voor de derde keer ‘Adrenaline’ plaats, een dance evenement georganiseerd door Bass Events. Adrenaline is het ENIGE dancefestival ter wereld dat plaats vindt midden in een pretpark.

 

Coaster kicks met beats in je hoofd

Na de uiterst succesvolle edities van de voorbije twee jaren vindt  op 29 augustus voor de derde keer ‘Adrenaline’ plaats, een dance evenement georganiseerd door Bass Events. Adrenaline is het ENIGE dancefestival ter wereld dat plaats vindt midden in een pretpark. Bezoekers mogen zich opnieuw verwachten aan een mega mix van thrills, kicks and music dankzij de combinatie van een pak bekende dj’s en meer dan 50 attracties. De sensaties van de rollercoasters gaan voor een dag hand in hand met dreunende beats en spectaculaire dj-sets en bezorgen je adrenaline in het hoofd en de benen!

In de line-up vinden we onder meer Coone, Zatox, Noisecontrollers, Psyko Punkz, Ruthless, Fenix, Demoniak Live. In totaal maken 23 artiesten hun opwachting. De dj sets vinden plaats in 2 Adrenaline Arena’s: 1 outdoor en 1 indoor. Op die manier kan een eventuele regenbui alvast geen spelbreker zijn.

Tickets voor Adrenaline zijn in voorverkoop verkrijgbaar aan 32€ bij Free Record Shop of online op de Bass Events of Bobbejaanland website. Aan de kassa betaal je 35€. Enkel mensen met een Adrenaline ticket hebben naast alle attracties in het park ook toegang tot  de 2 speciale Adrenaline areas waar de artiesten optreden.

Wie op 29 augustus naar Bobbejaanland komt, is hoe dan ook zeker van een vette party met beats, coasters en pure, onversneden Adrenaline!

Meer info op www.bassevents.be en www.bobbejaanland.be/nl/events

Logo Bobbejaanland2020

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner

Bobbejaanland Nieuws

 • Vernieuwd logo voor Bobbejaanland +

  20200129-Bobbejaanlandlogo

  In 2019 kende Bobbejaanland een bijzonder succesvol jaar met de opening van Land of Legends en de super-populaire achtbaan Fury.

  Lees verder...
 • Fury wordt snelste achtbaan van de Benelux +

  20190329-BJL-LandOfLegends

  Bobbejaanland onthult in een persdossier dat de snelheid van de nieuwe achtbaan Fury maar liefst 106,6 km/u zal bedragen. Hiermee

  Lees verder...
 • Werken aan Land of Legends vorderen goed +

  20190405-BJL-LandOfLegends

  Land of Legends verrijst in Bobbejaanland: een nieuw themagebied waarin alles draait rond 4 natuurelementen: water, lucht, vuur en aarde,

  Lees verder...
 • 1