Plezantste loopwedstrijd van het jaar

Wie inspanning én ontspanning graag combineert, is op zondag 3 oktober 2021 welkom op de Bobbejaanlandtrail. Op de plezantste loopwedstrijd van het jaar ontdekken lopers van verschillende niveaus unieke routes doorheen ’t plezantste land en de groene omgeving.

Op zondag 3 oktober organiseert Fros Multisport Vlaanderen vzw in samenwerking met Bobbejaanland de tweede editie van de Bobbejaanlandtrail. Zo’n 750 lopers worden aan de start verwacht van het loopevent doorheen Bobbejaanland en de Lichtaartse bossen.

20210930 BobbejaanlandTrail1200800 1

Ieder type loper is welkom: van enthousiaste beginnelingen tot ervaren traillopers. Er werden verschillende routes van 5, 12 en 16 km uitgestippeld, waarbij de deelnemers kunnen kiezen of ze ‘for time’ of ‘for fun’ lopen. Wie voor de laatste optie kiest, ontdekt tijdens het parcours live animatie waardoor de wedstrijd nog plezanter wordt. Voor de allerkleinste atleten-in-spe worden er kidsruns van 500 of 1000 m georganiseerd.

Na de wedstrijd kunnen alle sportievelingen en supporters genieten van een dag in Bobbejaanland. Op die manier wordt fysieke inspanning beloond met een namiddag vol pure ontspanning. Wie z’n sportieve prestaties graag viert, kan dat dan doen in iconische attracties als Fury, Typhoon en Sledge Hammer.

20210930 BobbejaanlandTrail1200800 2

De online inschrijvingen zijn ondertussen gesloten.
Wie zich nog wilt inschrijven, kan dat op de dag van de Bobbejaanlandtrail doen aan de kassa.

Info en foto's: Bobbejaanland