Wicked Wheels in Bobbejaanland

Nieuw zomerspektakel

Tijdens de zomermaanden is een bezoekje aan Bobbejaanland steevast een dag vol plezier. Extra reden om het Kempense park te bezoeken is de nieuwe stuntshow met auto's en motors: Wicked Wheels.

20170710 BJL wickedwheels180De voorbije jaren wist Bobbejaanland de bezoekers te bekoren met heel uiteenlopende shows. Hierdoor won het park afgelopen jaar ook de prijs voor Park met de Beste Shows & Entertainment in de Lage Landen bij de Diamond ThemePark Awards. Ook dit jaar zet Bobbejaanland deze trent door en verrast het de bezoekers van 8 juli tot en met 27 augustus met de show Wicked Wheels. In deze productie kunnen de bezoekers genieten van spectaculaire auto- en motorstunts: zotte autotricks, veel vuur, adrenaline en sensationele special effects staan op u te wachten. 

Bobbejaanlands Wicked Wheels wordt geproduceerd door het Italiaanse Team Folco, ondertussen reeds de derde Folco-generatie. Bij deze Italiaanse familie zitten stunts overduidelijk in de genen. Al in 1953 werkte opa Folco samen met zijn zus de meest indrukwekkende paardenstunts uit. Later stapten ze over op auto’s en motoren.
Het hoeft dus niet gezegd dat het plezantste land met Team Folco een ware autoriteit op vlak van stunts in huis haalt!

Behalve de uitvoerders van de autostunts, werd ook de presentator van de show met zorg uitgekozen: Vlaams acteur en presentator Thomas Van Goethem zal de presentatie van Wicked Wheels voor zijn rekening nemen. 

20170710 BJL wickedwheels640 1

Met een geldig dagticket of abonnement voor het plezantste land kunnen bezoekers de show gratis bezoeken.

20170710 BJL wickedwheels640 2

Met dank aan Bobbejaanland voor de foto's.

   

Logo Bobbejaanland2023

 

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner

Bobbejaanland Nieuws

 • Vernieuwd logo voor Bobbejaanland +

  20200129-Bobbejaanlandlogo

  In 2019 kende Bobbejaanland een bijzonder succesvol jaar met de opening van Land of Legends en de super-populaire achtbaan Fury.

  Lees verder...
 • Fury wordt snelste achtbaan van de Benelux +

  20190329-BJL-LandOfLegends

  Bobbejaanland onthult in een persdossier dat de snelheid van de nieuwe achtbaan Fury maar liefst 106,6 km/u zal bedragen. Hiermee

  Lees verder...
 • Werken aan Land of Legends vorderen goed +

  20190405-BJL-LandOfLegends

  Land of Legends verrijst in Bobbejaanland: een nieuw themagebied waarin alles draait rond 4 natuurelementen: water, lucht, vuur en aarde,

  Lees verder...
 • 1