BIG² in Bobbejaanland

Youtubers en fans verzamelen in Bobbejaanland

Vorig jaar werd de eerste editie gehouden van BIG, Belgian Influencer Gathering. Met meer dan 1500 bezoekers was dit een groot succes waardoor een tweede editie niet kon uitblijven: op 5 augustus vindt BIG² plaats in Het Plezantste Land...

20170607 BJL BIG180De tweede editie van BIG richt zich ook nu op de allergrootste Belgische YouTubers en hun duizenden fans. Organisator 4Entertainment beseft heel goed dat video de toekomst is en speelt hier dan ook slim op in met de organisatie van het evenement. Het bereik van Belgische YouTubers blijft overigens exponentieel groeien: het zijn toegankelijke jongeren die de jeugd begrijpen en die hun publiek als geen enkel ander modern medium weten te capteren.

Net zoals vorig jaar, nodigt BIG² de grote kleppers van de Belgische YouTube gemeenschap uit. Zo tekenen onder andere Unagize (280.000 YouTube abonnees) en Kastiop (189.000 YouTube abonnees) present; meer namen worden binnenkort bekendgemaakt. Behalve een ontmoeting met hun online idolen, kunnen de fans tijdens BIG2 ook nieuwe games ontdekken, merchandise kopen en uiteraard alle attracties van Bobbejaanland uitproberen!

Organisator Steven Leunens (event director bij 4Entertainment) wil daarom de digitale ervaring offline halen. "Jongeren wachten tegenwoordig niet meer tot er iets leuks op tv komt, maar zoeken zelf op wat hen boeit via hun mobiele toestellen. Hun helden zijn dan ook niet de grote filmsterren of lokale televisiegezichten, maar wel de coole jongens en meisjes die zich uitleven op platformen als YouTube, Snapchat, Instagram, Twitter en Musically. Dankzij BIG konden de fans hun idolen in 2016 al een keer ontmoeten, en die ervaring willen we hen ook dit jaar graag geven."

Aangezien de communities van de grootste YouTubers van het land grotendeels overeenkomen met de doelgroep van Bobbejaanland, is het niet meer dan logisch dat ook BIG² plaatsvindt in het plezantste pretpark van het land. "Bovendien", stelt Peggy Verelst (commercieel directeur van Bobbejaanland), "zet Bobbejaanland zich maar al te graag in om jongeren te triggeren om actief te zijn en mensen te ontmoeten. Dat is precies wat Belgian Influencer Gathering doet, en we zijn dus erg blij dat ook de tweede editie in ons pretpark zal plaatsvinden."

20170607 BJL BIG640

Praktisch:
De tweede editie van Belgian Influencer Gathering vindt plaats op 5 augustus 2017 in Bobbejaanland.
Tickets zijn nu al verkrijgbaar via www.bigevent.be en kosten €30 (inclusief toegang tot het pretpark).
Wie een Bobbejaanlandabonnement of al een dagticket voor 5 augustus heeft, betaalt €15.
   

Logo Bobbejaanland2020

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner

Bobbejaanland Nieuws

 • Vernieuwd logo voor Bobbejaanland +

  20200129-Bobbejaanlandlogo

  In 2019 kende Bobbejaanland een bijzonder succesvol jaar met de opening van Land of Legends en de super-populaire achtbaan Fury.

  Lees verder...
 • Fury wordt snelste achtbaan van de Benelux +

  20190329-BJL-LandOfLegends

  Bobbejaanland onthult in een persdossier dat de snelheid van de nieuwe achtbaan Fury maar liefst 106,6 km/u zal bedragen. Hiermee

  Lees verder...
 • Werken aan Land of Legends vorderen goed +

  20190405-BJL-LandOfLegends

  Land of Legends verrijst in Bobbejaanland: een nieuw themagebied waarin alles draait rond 4 natuurelementen: water, lucht, vuur en aarde,

  Lees verder...
 • 1