YouTubers veroveren Bobbejaanland

Something BIG is coming

Op zaterdag 6 augustus wordt het plezantste land Bobbejaanland nog leuker voor zij die fan zijn van YouTube, want dan vindt de eerste editie van Belgian Influencer Gathering (BIG) plaats. Het wordt een meeting zoals de YouTube-wereld er nog geen heeft meegemaakt in België.

20160804 BobbejaanlandYT180Ondersteund door talloze prachtige attracties zal de crème de la crème van de Belgische YouTube-wereld aanwezig zijn om samen met fans op de foto te gaan, handtekeningen uit te delen, een show te presenteren en de bezoekers een hele dag te vermaken.

YouTube is niet langer een fenomeen voor het buitenland, met Pewdiepie als internationaal uithangbord, maar ook in België worden de nieuwste sterren geboren dankzij YouTube. Denk maar aan namen zoals Unagize, Kastiop en ItsdennisFFS die samen 100.000’en abonnees hebben en onovertroffen zijn op social media als Facebook, Instagram en Twitter.

“Zonder onze fans stellen we niks voor. We wilden dus een deftige meeting organiseren, met een volledige dag vol plezier voor iedereen. Daarom hebben we samen met Bobbejaanland BIG gecreëerd. Volgens ons gaat dit een topdag worden voor al onze kijkers”, verklaart Dennis (van ItsDennisFFS).

“YouTube is een fenomeen waar we de dag van vandaag niet meer naast kunnen kijken. Het is een nieuwe manier van mediabeleving die vooral bij de jeugd sterk ingeburgerd is geraakt en het is dan ook meer dan logisch dat we dat als pretpark op de voet volgen. Met dit evenement hebben we dan ook de perfecte match gevonden tussen beide leefwerelden en we zijn erg verheugd dat BIG in Bobbejaanland zal plaatsvinden”, aldus Peggy Verelst, Commercieel Directeur van Bobbejaanland.

YouTubers Kastiop (140.000 abonnees), Unagize (meer dan 200.000 abonnees) en ItsDennisFFS (meer dan 13.000 abonnees) zetten mee hun schouders onder het evenement...

20160804 BobbejaanlandYT640

Belgian Influencer Gathering vindt op 6 augustus 2016 plaats in Bobbejaanland.
Tickets kosten 30 euro (toegang tot Bobbejaanland + BIG event) en 15 euro (voor zij die al een ticket of abonnement hebben voor Bobbejaanland).

   

Logo Bobbejaanland2020

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner

Bobbejaanland Nieuws

 • Vernieuwd logo voor Bobbejaanland +

  20200129-Bobbejaanlandlogo

  In 2019 kende Bobbejaanland een bijzonder succesvol jaar met de opening van Land of Legends en de super-populaire achtbaan Fury.

  Lees verder...
 • Fury wordt snelste achtbaan van de Benelux +

  20190329-BJL-LandOfLegends

  Bobbejaanland onthult in een persdossier dat de snelheid van de nieuwe achtbaan Fury maar liefst 106,6 km/u zal bedragen. Hiermee

  Lees verder...
 • Werken aan Land of Legends vorderen goed +

  20190405-BJL-LandOfLegends

  Land of Legends verrijst in Bobbejaanland: een nieuw themagebied waarin alles draait rond 4 natuurelementen: water, lucht, vuur en aarde,

  Lees verder...
 • 1