Nightmare Motel in Bobbejaanland

Het hele jaar door griezelen

Ben jij ook zo’n liefhebber van Halloween en kan die oktobermaand niet snel genoeg aanbreken? Dan moet je misschien maar eens overwegen om in te checken in Nightmare Motel in Bobbejaanland.

20160630 BJL NmM180Bobbejaanland opende dit seizoen met een heuse primeur voor België: een Virtual Reality Coaster. Revolution werd omgetoverd in Mount Mara. In de schaduw van deze opvallende nieuwigheid mocht het Kempense park ook nog trots zijn op de opening van een andere spannende attractie: Nightmare Motel.

In deze “gruwelijke” attractie met acteurs, moeten bezoekers op zoek gaan naar de uitgang. Nightmare Motel combineert het spannende van een klassieke Halloween horror maze met de trendy escape rooms.

Bobbejaanland heeft een leuke verhaallijn meegegeven met deze attractie:
Als nietsvermoedende toerist kom je terecht in het Nightmare Motel. Na het inchecken ontdek je dat je allesbehalve een rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar raakt nergens meer buiten, alle deuren blijken gesloten te zijn. Past deze sleutel? Misschien eens een andere proberen! Ben jij stressbestendig genoeg om binnen de acht minuten aan de oude hotelbewoners te ontsnappen?

Het Nightmare Motel werd gebouwd door Cintia Del Mastro van Del Dracco Entertainment. Zij tekenden voordien ook al voor alle haunted houses die Bobbejaanland rijk is tijdens Halloween. Deze doolhoven liggen trouwens mee aan de basis van het stijgende halloweensucces.
In totaal zijn er drie super acteurs die de bezoekers begeleiden op hun avontuurlijke tocht in het motel. Ze hebben een sterk inlevingsvermogen en zorgen ervoor dat Nightmare Motel op een hoger niveau wordt getild. Om het geheel helemaal spannend te houden, worden de groepjes bewust klein gehouden tot vier personen.

20160630 BJL NmM640

Nightmare Motel is een betaalattractie, met een kost van 5 Euro. Kaartjes kunnen naast het Nighmare Motel aangeschaft worden. Wij hebben deze attractie uitgeprobeerd en vonden hem alvast best leuk en plezierig, en dus ook een aanrader, de meerkost absoluut waard.
Het Nighmare Motel bevindt zich in het Cowboydorp van Bobbejaanland.

  

Logo Bobbejaanland2023

 

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner

Bobbejaanland Nieuws

 • Vernieuwd logo voor Bobbejaanland +

  20200129-Bobbejaanlandlogo

  In 2019 kende Bobbejaanland een bijzonder succesvol jaar met de opening van Land of Legends en de super-populaire achtbaan Fury.

  Lees verder...
 • Fury wordt snelste achtbaan van de Benelux +

  20190329-BJL-LandOfLegends

  Bobbejaanland onthult in een persdossier dat de snelheid van de nieuwe achtbaan Fury maar liefst 106,6 km/u zal bedragen. Hiermee

  Lees verder...
 • Werken aan Land of Legends vorderen goed +

  20190405-BJL-LandOfLegends

  Land of Legends verrijst in Bobbejaanland: een nieuw themagebied waarin alles draait rond 4 natuurelementen: water, lucht, vuur en aarde,

  Lees verder...
 • 1