MNM Marathonradio in Bobbejaanland

‘Marathonradio, het rapport’ live in Bobbejaanland

Tot ziens examens, hallo vakantie! onder die leuze kondigen MNM en Bobbejaanland ‘Marathonradio, het rapport’ aan, een grootse en spectaculaire live uitzending op donderdag 30 juni, een combinatie van pretparkfun en optredens!

20160607 BJL radio180Het MNM-project dat in juni blokkende studenten een hart onder de riem steekt, pakt die dag uit met fantastische muziek met alle winnaars van MNM Start To DJ.
Daarnaast zullen er tussen 17 en 19 uur live optredens zijn van Ian Thomas, Brahim, Laura Tesoro en Regi! Studenten kunnen er ook hun zinnen verzetten in de meer dan 40 attracties die Bobbejaanland rijk is, met onder meer de nieuwe Mount Mara, een Virtual Reality avontuur op Revolution.

‘Marathonradio, het rapport’, het slot van de MNM Marathonradio, wordt voor de eerste keer live gepresenteerd vanuit Bobbejaanland door MNM dj’s Tom De Cock, Peter Van de Veire, Sander Gillis en Julie Van den Steen. De populaire MNM dj’s vieren het einde van de examens en het begin van de zomervakantie. Ze willen zoveel mogelijk studenten de kans geven om samen met hen uit de bol te gaan.

“Voor Bobbejaanland is de organisatie van dit event een nieuwe mijlpaal,” zegt Peggy Verelst, commercieel directeur van Bobbejaanland. “Het MNM live programma en de live optredens betekenen voor ons pretpark het startsein voor één van de drukste periodes van het jaar. Het is zowel een toffe afsluiter van de examenperiode als de ideale gelegenheid voor alle bezoekers om al feestend de zomervakantie in te zetten”

20160607 BJL radio640

Tickets voor de live uitzending ‘Marathonradio, het rapport’ zijn vanaf nu beschikbaar voor 22 euro per persoon.
Meer info: http://www.bobbejaanland.be/ontdek/shows-evenementen/mnm-marathonradio-het-rapport

   

Logo Bobbejaanland2023

 

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner

Bobbejaanland Nieuws

 • Vernieuwd logo voor Bobbejaanland +

  20200129-Bobbejaanlandlogo

  In 2019 kende Bobbejaanland een bijzonder succesvol jaar met de opening van Land of Legends en de super-populaire achtbaan Fury.

  Lees verder...
 • Fury wordt snelste achtbaan van de Benelux +

  20190329-BJL-LandOfLegends

  Bobbejaanland onthult in een persdossier dat de snelheid van de nieuwe achtbaan Fury maar liefst 106,6 km/u zal bedragen. Hiermee

  Lees verder...
 • Werken aan Land of Legends vorderen goed +

  20190405-BJL-LandOfLegends

  Land of Legends verrijst in Bobbejaanland: een nieuw themagebied waarin alles draait rond 4 natuurelementen: water, lucht, vuur en aarde,

  Lees verder...
 • 1