5de Bobbejaan Memorial

Organisatie van Bobbejaanland Nostalgie

Naar goede gewoonte is het op zondag 13 september weer tijd voor de jaarlijkse herdenkingsdag voor Bobbejaan en Josée Schoepen. Dit jaar organiseert Bobbejaanland Nostalgie, de website die de geschiedenis van Bobbejaanland in beeld brengt, al voor de 5de keer de feestelijke memorial. Met muziek, filmvertoningen, een expo, een barbecue en animatie kunnen herinneringen aan Bobbejaan en Josée worden opgehaald.

20150823 BJLNostalgie180Dit jaar vindt het evenement niet zoals vorige jaren plaats in Bobbejaanland, maar wel in een volledig nieuwe en prachtig ingerichte tentoonstellingsruimte van de familie Schoepen in Herentals.
Voor de familie Schoepen is de Bobbejaan Memorial dan ook het geschikte moment om het nieuwe pand in te huldigen en Bobbejaan(land)fans de mogelijkheid te geven om een bezoekje te komen brengen. Net als de vorige jaren is de expositie over het leven en werk van Bobbejaan en Josée Schoepen een van de hoogtepunten van het evenement.
Ook dit jaar werd er weer een volledig nieuwe tentoonstelling samengesteld door de familie Schoepen en Bobbejaan(land)verzamelaars met tal van unieke collectiestukken. Onder andere de bijzondere wagen met stierenhoorns van Bobbejaan en de authentieke cowboylaarzen en -hoeden van Bobbejaan zijn er weer te bezichtigen.

Naast de expositie mag ook live entertainment niet ontbreken. Ga op de foto met een van de oude Bobbejaanlandmascottes of loop eens binnen in het mini-Theater en geniet van videofragmenten uit vervlogen tijden. Doorlopend worden bezoekers van de Bobbejaan Memorial getrakteerd op spetterende live muziek van Sammy Decap en ’s avonds is er een heuse barbecue, waarvoor op voorhand kan gereserveerd worden via www.bjlnostalgie.be.

20150823 BJLNostalgie640

Bezoekers zijn al welkom vanaf 12.00u en de tentoonstelling met animatie en muziek loopt door tot 20.00u.
Adres: 
Bobbejaan Memorial 2015
Dikberd 14 - Herentals
12.00u tot 20.00u
Toegang tot tentoonstelling en optredens is gratis.
Indien men wenst deel te nemen aan de barbecue, is reserveren en vooraf betalen verplicht.

Meer details: http://www.bjlnostalgie.be/index.php/bobbejaan-memorial

Logo Bobbejaanland2023

 

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218

 

Parken in de buurt

 

Routeplanner

Bobbejaanland Nieuws

 • Vernieuwd logo voor Bobbejaanland +

  20200129-Bobbejaanlandlogo

  In 2019 kende Bobbejaanland een bijzonder succesvol jaar met de opening van Land of Legends en de super-populaire achtbaan Fury.

  Lees verder...
 • Fury wordt snelste achtbaan van de Benelux +

  20190329-BJL-LandOfLegends

  Bobbejaanland onthult in een persdossier dat de snelheid van de nieuwe achtbaan Fury maar liefst 106,6 km/u zal bedragen. Hiermee

  Lees verder...
 • Werken aan Land of Legends vorderen goed +

  20190405-BJL-LandOfLegends

  Land of Legends verrijst in Bobbejaanland: een nieuw themagebied waarin alles draait rond 4 natuurelementen: water, lucht, vuur en aarde,

  Lees verder...
 • 1