Magic & Mindgames: The Wheel of Wonder

Nieuwe Bobbejaanland show

Het artiestenduo Rob en Emiel zal tijdens de zomervakantie dagelijks te zien zijn met hun show Magic & Mindgames: The Wheel of Wonder.

20150710 BJL RobEmiel180Van 4 juli t/m 30 augustus zijn Rob en Emiel dagelijks te zien in Bobbejaanland! Met Magic & Mindgames: The Wheel of Wonder bepaalt de bezoeker 4 keer per dag welke magic- of mentalist-acts zij zullen vertonen met een draai aan het rad! In totaal kunnen er 15 verschillende acts uitgevoerd worden. 

Rob en Emiel zijn twee Nederlandse magicians-mentalisten die reeds hun sporen hebben verdiend in de wereld van magie. Zij werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma De Nieuwe Uri Geller, maar hebben inmiddels hun eigen televisieprogramma Street Magic, waarin zij willekeurige mensen verbazen met ongelofelijke trucs! Maar dat doen ze ook live, zoals nu in Bobbejaanland.

De twee stonden al op verschillende internationale podia, van Australië tot Brazilië en Zweden, en hebben al heel wat awards op hun palmares. In 2006 behaalden zij zelfs goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands kampioen goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel Beste Mentalisten Ter Wereld tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

Hun sterkte is dat zij magie brengen als cabaret, met een vleugje stand-up comedy. Meerdere nieuwe acts en de bekendere acts wisselen elkaar continu af, dus voor iedereen reden genoeg om langs te komen en een bezoek aan Rob en Emiel te combineren met een dag in 't Plezantste Land! Door een draai aan het rad, het Wheel of Wonder, bepalen de bezoekers zelf hoe het tweede gedeelte van de show er uit ziet. Dus mocht je elke show op de dag van je bezoek willen zien, dan heb je mogelijk 4 verschillende shows... Je weet dus nooit van tevoren wat je te zien krijgt én bovendien is het elke keer weer verrassend!

Het duo kijkt alvast enorm uit naar hun shows in het Belgische pretpark: "We hebben er héél veel zin in om in Bobbejaanland onze acts aan het belgische publiek te laten zien.", aldus Emiel Lensen. "Het is voor ons de eerste keer dat wij zo'n lange periode in een pretpark te zien zijn, al hebben we wel veel ervaring opgedaan bij verschillende theaterfestivals over de hele wereld waar we ook iedere dag meerdere shows vertoonden. We stonden in België al eens op de Gentse Feesten, maar ook in Nederland op Theaterfestival Boulevard en De Parade en een maand lang in Australië op het fameuze Fringe festival in Adelaide. Dus veel shows draaien hebben we vaker gedaan en dat vinden we ook érg leuk!"

20150710 BJL RobEmiel640

Wat mogen de bezoekers qua acts verwachten? Sommige acts zijn op muziek, andere gesproken. Sommige zijn snel en met scherpe humor, andere weer rustig met mooie visuele elementen. Het Nederlandse duo houdt er alvast van om interactief bezig te zijn met het publiek, met de nodige humor.

Er zijn zoals eerder gemeld nieuwe acts met onder meer appels en meloenen, de pot met kauwgomballen, of Leo, de plastic eend die fantastische trucs kan. Maar ook enkele klassiekers, zoals de hilarische kaartact waarmee het duo Nederlands Kampioen werd en de act met de Blinddoek, waarmee Rob en Emiel werden uitgeroepen tot beste mentalisten ter wereld op het wereldkampioenschap in Beijing (China) staan op het programma.

Praktisch:
- 4x daags, van 4 juli tem 30 augustus 2015 in het theater van Bobbejaanland
- Showuren: 14.00 uur / 14.45 uur / 15.30 uur / 16.15 uur (onder voorbehoud)
- Nederlands gesproken – maar zodanig visueel dat ook anderstaligen van de show zullen kunnen genieten
- Er is geen kaartjessysteem
- De show duurt ongeveer 20 minuten

  

Foto's via www.robenemiel.nl
  

Logo Bobbejaanland2020

Bezoekadres

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart 
BELGIË

Telefoon
+32 (0)14 55 78 11

  

PretparkdealsLogo Parkworld218


Parken in de buurt

Routeplanner

Bobbejaanland Nieuws

 • Vernieuwd logo voor Bobbejaanland +

  20200129-Bobbejaanlandlogo

  In 2019 kende Bobbejaanland een bijzonder succesvol jaar met de opening van Land of Legends en de super-populaire achtbaan Fury.

  Lees verder...
 • Fury wordt snelste achtbaan van de Benelux +

  20190329-BJL-LandOfLegends

  Bobbejaanland onthult in een persdossier dat de snelheid van de nieuwe achtbaan Fury maar liefst 106,6 km/u zal bedragen. Hiermee

  Lees verder...
 • Werken aan Land of Legends vorderen goed +

  20190405-BJL-LandOfLegends

  Land of Legends verrijst in Bobbejaanland: een nieuw themagebied waarin alles draait rond 4 natuurelementen: water, lucht, vuur en aarde,

  Lees verder...
 • 1