Niet elke dag open in de Paasvakantie

Een nieuw seizoen staat voor de deur in Bellewaerde Park en dat ziet er veelbelovend uit. Niet alleen voor het park, maar zeker en vast voor de bezoekers.

Bellewaerde Park, vlakbij Ieper, opent vanaf zaterdag 1 april terug de deuren voor een nieuw seizoen. Het belooft alvast een seizoen te worden vol plezier en avontuur voor het ganse gezin, waarbij de bezoekers maar liefst 6 nieuwigheden zullen ontdekken. Bovendien speelt er zich in de 4D-cinema een nieuw verhaal af.
Tradities zijn er om in ere gehouden te worden, en ook dit jaar wordt er tijdens de maand april een heuse paaseierenzoektocht georganiseerd voor alle kinderen tot 12 jaar. 

20230328 Bellewaerde1200800 1

In een eerder artikel gaan we dieper in over de verschillende nieuwigheden in het park. Toch willen we ze nog eens graag op een rijtje zetten... Zo zijn er maar liefst 6 nieuwigheden te ontdekken in Bellewaerde Park, en dat al vanaf 1 april.
Qua attracties mogen de bezoekers zich verheugen op twee familie-attracties: Hampi en Psssht Station. De nieuwe speelzone Hampi Playground zal zorgen voor heel wat klim- en klauterplezier bij de kinderen.
De bestaande verblijven van de leeuwen, Amoertijgers, Rothschildgiraffen en Grévyzebra’s (een nieuwe diersoort in het park) werden volledig aangepast. Maar ook de ervaring voor de bezoekers werd grondig aangepast.
In het KidsPark kunnen bezoekers terecht in het vernieuwde selfservice restaurant om hun honger te stillen. Het restaurant The King’s Table werd volledig in een middeleeuws jasje gestoken. 

In de 4D-cinema speelt zich dan weer een nieuw verhaal af: Bigfoot Family.
Wanneer Bigfoot zijn nieuwe supersterstatus wil gebruiken om op te komen voor natuurbehoud, verdwijnt hij op mysterieuze wijze. De kijker wordt meegenomen met Adam en zijn vrienden in dit spannend 4D-avontuur.

20230328 Bellewaerde1200800 2

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen tijdens de maand april elke openingsdag deelnemen aan de Kinder Paaseierenzoektocht.
Vanaf 14 uur kunnen ze terecht in de speciaal voorziene “paaszone”, aan de overkant van de vijver. Na hun zoektocht worden ze beloond met iets lekkers. Deelname aan de paaseierenzoektocht is inbegrepen in het toegangsticket of abonnement.

Wie ook zoekt naar een leuke indoor activiteit, kan terecht in Bellewaerde Aquapark. Het indoor waterpark is in april elke dag geopend en het is er altijd 34°C warm. Racen in de glijbanen, ontspannen in de jacuzzi’s of elkaar natspuiten in de speelzones … Plezier gegarandeerd voor het hele gezin.

20230328 Bellewaerde1200800 3

Info en foto's: Bellewaerde Park